İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

16-18 Ekim’de Erivan’da ʺPlatformʺ Deneyim Değişimi Festivali gerçekleşecek

Ekonomi Bakanlığı Turizm Geliştirme Politikaları Dairesi Başkanı Mekhak Apresyan ise, Festivalin Ermeni mutfağı, kültürü ve turizm fırsatlarının çeşitlendirilmesi, turizmin gelişimi ve yerel yönetimlerin turizm potansiyelinin açığa çıkarılmasını hedeflediğini kaydederek ʺ Beklentilerimiz iyimser. Ermenistan dünya piyasasında giderek daha fazla tanınmaktadır.” dedi.

***
16-18 Ekim’de Erivan’da Ermenistan Ekonomi Bakanlığı desteğinde ʺPlatformʺ I.Deneyim Değişimi Festivali gerçekleşecek. Beyanat 13 Ekim’de düzenlenen  basın toplantısı esnasında Festival organizatörlerinden Karine Haroyan’dan geldi.
Ekonomi Bakanlığı Turizm Geliştirme Politikaları Dairesi Bşk. Mekhak Apresyan ise, Festivalin Ermeni mutfağı, kültürü ve turizm fırsatlarının çeşitlendirilmesi, turizmin gelişimi ve yerel yönetimlerin turizm potansiyelinin açığa çıkarılmasını hedeflediğini kaydederek ʺBeklentilerimiz iyimser. Ermenistan dünya piyasasında giderek daha fazla tanınmaktadır.
Festivaller, yerel yönetimlerin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılmasına yönelik programlarımızın canlandırılması açısından çok güçlü araçlardırʺ dedi.
ʺPlatformʺ I.Deneyim Değişimi Festivali Md. Kristina Arutyunova, Festival çerçevesinde zanaat, kütür, mutfak, sağlıklı yaşam ve know-how alanlarında ustalık atelyeleri düzenleneceği bilgisini de verdi.

Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.