İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sişli Spor Kulübü Panele Davet Ediyor

Tarih ve Saat: 14.10.2015 Çarşamba 19:00
Sayın Okul Müdüriyeti,
Nor Şişli olarak başlayıp, Şişli Spor Kulübü ile yoluna devam eden kulübümüz, yaklaşık bir asra yakın süredir toplumumuzun çocuklarını ve gençlerini sporla buluşturarak hayatlarına değer katabilmeyi, çok yönlü projelerle gelişimlerini desteklemeyi amaçlayarak, sporun faydalarını yaygınlaştırmayı hedeflemiştir.

Yeni bir yönetim kurulu ile bayrağı teslim alarak gerçekçi hedeflerle yola çıktık ve tamamen alt yapılara yönelerek cemaatimizin çocuklarına cesaret ve ilham kaynağı olmayı ve onları mutlu etmeyi amaç edindik. Çıktığımız bu yolda bir işbirliği arzusundayız. Bu işbirliğini tek taraflı maddi bir beklentide olmaktan uzak, uzun vadede birlikte geliştirebileceğimiz projelerle de destekleyerek, enerjimizi, tarihi değeri olan kulübümüzü ve geçmişteki başarılarını çocuklarımıza tanıtmak, kendilerinin de tıpkı bu sporcular gibi  örnek  bireyler olabileceklerini gösterme  yolunda kullanmayı istiyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sporu yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası olarak algılamalarını sağlamak, zihnen ve bedenen güçlü, sağlıklı ve kendine güvenen bireyler haline getirmek elimizde.
Şişli Spor Kulübü Yönetimi olarak, vasıtanız ile okulunuz beden eğitimi öğretmenleri ile işbirliğinde olmak, yetenekli çocukları spora kazandırmak arzusu içerisindeyiz.
Hem tanışmak hem de hedeflerimizi anlatmak aynı zamanda sizlerin değerli görüşlerini alabilmek için düzenlediğimiz ve 14.10.2015 Çarşamba günü saat 19:00’da tüm okullarımızın müdür ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşecek olan etkinliğimize katılımınızdan büyük memnuniyet duyarız. 
          
Tarih ve Saat: 14.10.2015 Çarşamba 19:00
Yer: Hrant Dink Vakfı
        Anarad Hığutyun Binası,Papa Roncalli Sokak
        No: 128 Harbiye , İSTANBUL
LCV:05553532722
          Saygılarımızla,
                                             
Ş.S.K. Yönetim Kurulu

Yorumlar kapatıldı.