İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Charles Aznavour tekrar Ermenistan’da

Şansonye Charles Aznavour bugün 8 Ekim akşamı Erivan’a geldi. NEWS.am muhabirinin verdiği bilgiye göre, Aznavour ʺZvartnotsʺ Havalimanında gazetecilerin sorularına yorgunluğunu gerekçe göstererek yanıtlamadı. Uluslararası Frankofoni Teşkilatı 31. Bakanlar Forumuna katılım çerçevesinde Fransız Delegasyonuyla beraber Ermenistan’a gelen  91 yaşındaki şansonyeye oğlu Nicolas Aznavour eşlik etmekte. Forum etkinlikleri çerçevesinde Aznavour 10 Ekim’e Karen Demirciyan Spor ve Sergi Sarayında solo konser verecek.

10-11 Ekm’de Erivan’da Uluslararası Frankofoni Teşkilatı Dışişleri bakanları Forumu 31. Oturumunun gerçekleştirileceğini kaydedelim. Foruma Frankofoni Teşkilatı üyesi ve gözlemci statüsündeki 5 anakarayı temsil eden 80 ülkeden 500 civarı delege katılmakta. Bunlardan bir kısmının Dışişleri bakanları düzeyinde delegeler olduklarını hatırlatalım.
Bakanlar buluşması çerçevesinde zengin bir kültür programı da bulunmakta. Bu çerçevede 10 Ekim’de Aznavour’un konseri yanısıra Fransa ve Haiti’den müzik gruplarının Erivan ve Gümrü’de konserleri öngörülmekte.
Fotoğraf: Arsen Sarkisyan/NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.