İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Flaş iddia! Dortmunt’un Ermeni oyuncusu Mkhitaryan’a Azerbaycan yasak!

Alman Bild Gazetesi Dortmund’un Avrupa Ligi’nde Azerbaycan’da oynayacağı maçta Ermeni oyuncusu Mkhitaryan’a vize verilmeyeceğini iddia etti! Alman Bild gazetesi, Azerbaycan’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Kabala maçı için Dortmund’un Ermeni oyuncusu Mkhitaryan’a vize vermeyeceğini öne sürdü.

UEFA Avrupa Ligi’nde çekilen grup kuralarının ardından Azerbaycan’ın Kabala takımı ile eşleşen Borussia Dortmund’ta Henrikh Mkhitaryan krizi ortaya çıktı. Alman gazetesi Bild, Azerbaycan’ın Ermenistan ile yıllardır süren Dağlık Karabağ krizi nedeniyle Mkhitaryan’a vize vermeyeceğini öne sürdü.

Azerbaycan’ın Ermenistan vatandaşlarına vize vermediğini hatırlatan Bild, 26 yaşındaki oyuncunun 2 Ekim’de saat 22:05’te deplasmandaki Kabala mücadelesinde forma giyemeyeceğini belirtti. Son 7 maçta 6 gol, 8 asistle yıldızlaşan Mkhitaryan’ın durumu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan kulüp sözcüsü Sascha Fligge, “Umarım bu doğru bir haber değildir. Mkhitaryan son haftalarda inanılmaz bir performans sergiliyor ve bizim için çok ama çok önemli bir oyuncu” ifadesini kullandı.

Yorumlar kapatıldı.