İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bursaspor’da yeni gündem Aras Özbiliz

25 yaşındaki Ermeni futbolcu için nabız yoklanıyor. Piyasa değeri 3,5 milyon Euro olan kanat oyuncusu için resmi teklif yapılmaya hazırlanılıyor. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Dszudszak’ın ardından Rusya’dan transferini düşündüğü oyuncunun Spartak Moskova’da oynayan Aras Özbiliz olduğu ortaya çıktı. Sağlam 25 yaşındaki Ermeni futbolcu hakkında bilgi toplarken kulübüne henüz resmi bir teklif yapılmadığı öğrenildi.

102 MAÇTA 20 GOLÜ VAR
Ajax ve Kuban Krasnador formaları giyen Özbiliz 3 sezondur Spartak Moskova’da oynuyor.  İstanbul doğumlu Aras Özbiliz şu ana kadar oynadığı takımlarda 6 sezon içinde 102 resmi maça çıkarken toplam 20 gol kaydetti. Asıl mevkisi sağ kanat olan Özbiliz’in transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 3,5 milyon Euro.
SÖZLEŞMESİ 2018’E KADAR
Ajax altyapısından yetişen Aras Özbiliz Hollanda ekibinde sergilediği performansla Rus kulüplerinin dikkatini çekti. Kuban Krasnador’a 3 milyon Euro karşılığında transfer olan Ermeni krampon, 7 milyon Euro bedelle Spartak Moskova ile anlaşma sağladı. Ermeni futbolcunun kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.      

Yorumlar kapatıldı.