İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azerbaycan Savunma Bakanlığının hezeyanı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan Savunma bakanı Seyran Ohanyan’ın Azerbaycan’a askeri retoriğe son verme ve kuvvet uygulamaktan vazgeçmesi çağrısına hezeyanla tepki gösterdi… Azerbaycan Savunma Bakanlığı öfkeyle karışık bir duyuru yayımladı: «Sanki Seyran Ohanyan’ın hafıza kaybı var. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ve bu yıl başında, şehit Ermeni askerlerin cesetlerini araçlarla götürdükleri Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin kayıplarını unutmuş gibi. Seyran Ohanyan’a Azerbaycan’lı askerin gücünü, hatta en yakın zamanda, hatırlatmak zorundayız».

***
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan Savunma bakanı Seyran Ohanyan’ın Azerbaycan’a askeri retoriğe son verme ve kuvvet uygulamaktan vazgeçmesi çağrısına hezeyanla tepki gösterdi.
Ohanyan ″Anlamsız boş konuşmalardan uzak durulmasını salık veririm. Bizi taş taş üzerinde bırakmamakla tehdit etmekteler. Böylesi dövüşenler çoktan her şeylerini bırakmış, yurtseverliklerini göstermeye gelirlerdi. Ciddi işlerle uğraşmak yerine tehdit etmeye çalışıyorlar″ demişti.
Buna yanıt olarak Azerbaycan Savunma Bakanlığı öfkeyle karışık bir duyuru yayımladı:
«Sanki Seyran Ohanyan’ın hafıza kaybı var. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ve bu yıl başında, şehit Ermeni askerlerin cesetlerini araçlarla götürdükleri Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin kayıplarını unutmuş gibi. Seyran Ohanyan’a Azerbaycan’lı askerin gücünü, hatta en yakın zamanda, hatırlatmak zorundayız».
Azerbaycan medyası, Savunma Bakanlığının bu uzun soluklu hitabını hazırlanan operasyonun ‘anons’undan başka bir şey olmadığı şeklinde yorumlamakta.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.