İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye Ermenileri Patrikliğinden Taziye Mesajı / ՍՈՒՐՈՒՃԻ ԱՀԱԲԵԿՉԱԿԱՆ ԴԷՊՔԻՆ ԱՌԹԻՒ ՎՇՏԱԿՑՈՒԹԻՒՆ

Sayın Cumhurbaşkanımız
Urfa-Suruç’ta meydana gelen saldırı sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızın haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Bu acılı vesile ile yaralılara acil şifalar dilerken tüm hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet ve aile üyeleri ve yakınlarına Zat-ı Alinizin şahsında Patriklik makamı, Ruhani Meclisimiz ve cemaatimiz adına başsağlığı diliyoruz.

Bulunduğumuz coğrafyada yaşanan tüm üzücü olayların bir an önce sona ermesi ve barışın sağlanması için de Yüce Rabbe dua ve yalvarışlar yükseltiyoruz.

En derin saygılarımızla

ՍՈՒՐՈՒՃԻ ԱՀԱԲԵԿՉԱԿԱՆ ԴԷՊՔԻՆ ԱՌԹԻՒ ՎՇՏԱԿՑՈՒԹԻՒՆ
Պատրիարքական Ընդհանուր Փոխանորդ Բարձր. Տ. Արամ Արքեպս. Աթէշեան, 21 Յուլիս 2015, Երեքշաբթի, վշտակցութիւն յայտնեց Թուրքիոյ Հանրապետութեան Նախագահ Վսեմաշուք Ռէճէպ Թայյիպ Էրտօղանին։Սրբազան Հայրը յանուն Պատրիարքական Աթոռոյ, Պատկառելի Կրօնական Ժողովոյ եւ Հայ Համայնքին, ցաւ յայտնեց թէ՝ ահաբեկչական այս դէպքին հայրենակիցներ իրենց կեանքը կորուսած էին։ Վիրաւորեալ հայրենակիցներուն արագ ապագինում մաղթեց։ Նաեւ, իր բարեմաղթութիւնները յղեց, որպէսզի խաղաղութիւնն ու անդորրութիւնը տիրէ շրջանի մէջ։

Yorumlar kapatıldı.