İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Alevi ve Ermeni kafası kesmeye gidiyorum’ diyen ülkücü Suriye’de öldürüldü

Burak Mişinci İstanbul’da toprağa verildi, cenaze törenine MHP’li vekil ve yöneticiler katıldı. Suriye’ye “Alevi ve Ermeni kafası kesmeye gidiyorum” diyerek giden ülkücü Burak Mişinci, Lazkiye kırsalında Ulusal Savunma Kuvvetleri tarafından öldürüldü…Cenaze törenine, ailesi ve yakınları ile MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Bozkurt, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve bir grup Türkmen katıldı. (Kılıçla yaşayan, Kılıçla ölür. HYETERT)


***
Burak Mişinci İstanbul’da toprağa verildi, cenaze törenine MHP’li vekil ve yöneticiler katıldı. Suriye’ye “Alevi ve Ermeni kafası kesmeye gidiyorum” diyerek giden ülkücü Burak Mişinci, Lazkiye kırsalında Ulusal Savunma Kuvvetleri tarafından öldürüldü.

Suriye’nin Lazkiye kırsalında Bayırbucak Türkmenleri ile Suriye’deki Ulusal Savunma Kuvvetleri arasında çıkan çatışmada öldüğü belirtilen Burak Mişinci (26) İstanbul’da toprağa verildi.
Suriye’ye “Alevi ve Ermeni kafası kesmeye gidiyorum” diyerek giden Burak Mişinci, İstanbul Ülkü Ocakları üyesiydi.
Cenaze törenine, ailesi ve yakınları ile MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Bozkurt, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve bir grup Türkmen katıldı.

Mişinci’nin Bayırbucak Türkmenleri saflarında öldüğü belirtilirken, Nusra saflarında da savaştığı iddia ediliyor.

http://www.demokrathaber.net/guncel/alevi-ve-ermeni-kafasi-kesmeye-gidiyorum-diyen-ulkucu-suriye-de-olduruldu-h52005.html

Yorumlar kapatıldı.