İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sarkisyan:Ermenistan-AB yeni belgesine yönelik müzakereler pek yakında

Sarkisyan ‘Riga’da Doğu Ortaklığı Zirvesinde Doğu Ortaklığı 6 üye ülkesine ortak menfaate dayalı işbirliğinde farklılaştırılmış yaklaşım gösterilmesini memnuniyetle belirttik, bu ilişkilerimizde yeni bir sayfa açacaktır’ dedi. Ermenistan’ın çok önemli partnörlerinden biri olanAB’yle ilişkilerinin gelişimi ve uzun yıllara dayanan diyaloğun gelişimiyle alakadar olduğunu kaydeden Sarkisyan: ‘Bunun için siyasi irade ve en başlıcası yolumuzu ve yaklaşımımızı inşa ettiğimiz değerler sistemi mevcuttur’ dedi.

***
Ermenistan-AB yeni belgesine yönelik müzakereler pek yakında başlar. Beyanat bugün 20 Temmuz’da Erivan’da AB Konseyi Başkanı Donald Tusk’la buluşması esnasında Ermenistan cumhurbaşkanı Serj sarkisyan’dan geldi.
Sarkisyan ‘Riga’da Doğu Ortaklığı Zirvesinde Doğu Ortaklığı 6 üye ülkesine ortak menfaate dayalı işbirliğinde farklılaştırılmış yaklaşım gösterilmesini memnuniyetle belirttik, bu ilişkilerimizde yeni bir sayfa açacaktır’ dedi.
Ermenistan’ın çok önemli partnörlerinden biri olanAB’yle ilişkilerinin gelişimi ve uzun yıllara dayanan diyaloğun gelişimiyle alakadar olduğunu kaydeden Sarkisyan:
‘Bunun için siyasi irade ve en başlıcası yolumuzu ve yaklaşımımızı inşa ettiğimiz değerler sistemi mevcuttur’ dedi.
 Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.