İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hrant Dink Oratoryosu’nun prömiyeri Yerevan’da

İlk kez besteci kimliğiyle Ermenistan’dan davet aldığını söyleyen Cenk Taşkan,  İstanbullu bir Ermeni bestecinin eserlerinin Yerevan’da seslendirilecek olmasının onur verici olduğunu vurguladı. Taşkan, Hrant Dink Oratoryosu’nun 2016 Ocak ayında Los Angeles’ta sahneleneceğini; Bu yapılacak Yerevan’daki konserin, eserin Türkiye’de de izleyiciyle buluşması için önayak olmasını ümit ettiğini belirtti.

***
Majak Toşikyan, Ermenistan’ın daveti üzerine bir konser verecek.
Türkiye’de pop müzik alanında ürettiği Beni Benimle Bırak, Cambaz, Gerisi Vız Gelir, Biz Göçmüşüz Buralardan, Anılar gibi birçok bestesiyle tanınan müzisyen Cenk Taşkan (Majak Toşikyan), Ermenistan’ın daveti üzerine, 24 Eylül 2015’te Yerevan’da bir konser verecek. Konserin ilk yarısında, Taşkan’ın Ermenice eserleri Türk müzik dünyasınında yakından tanıdığı Bartev Garyan , Sibil Pektorosoğlu Ve Lida Köseoğlu tarafından seslendirilecek.
Taşkan’a sahnede, şef Hagop Mamigonyan yönetimindeki Lusavoriç Korosu, Solistler Kevork Tavityan, Aylin Ateş ve Boğos Yeğyazar eşlik edecek.
İlk kez besteci kimliğiyle Ermenistan’dan davet aldığını söyleyen Cenk Taşkan,  İstanbullu bir Ermeni bestecinin eserlerinin Yerevan’da seslendirilecek olmasının onur verici olduğunu vurguladı.
Taşkan, Hrant Dink Oratoryosu’nun 2016 Ocak ayında Los Angeles’ta sahneleneceğini; Bu yapılacak Yerevan’daki konserin, eserin Türkiye’de de izleyiciyle buluşması için önayak olmasını ümit ettiğini belirtti. (Kaynak: Dipnot.tv

Yorumlar kapatıldı.