İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HDP’li Altan Tan’dan tepki çeken sözler

CHP’den HDP’ye verilen “emanet” oylar tartışmasıyla ilgili de konuşan Tan, “HDP’nin barajı geçmesinde CHP’den emanet oy söylenenden daha az gelmiştir” dedi. Tan CHP’nin durumunu ise ”Arkadaşlarım beni yanlış anlamasın ama bu bir benzetmedir. Ne olur bunu bir espri olarak görsünler bu söylediklerimi, CHP yerli inek gibi… Dünya kadar ot yedirirsin, beslersin ama sütünde bir artma ve ya bir azalma olmaz” dedi. (JHyetert)

***
HDP milletvekili Altan Tan’ın CHP için ‘yerli inek’ benzetmesi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri tepki çekti.
Altan Tan, “Selahattin Bey ben inançlı bir Müslüman’ım ve tek kıblemiz var o da Kabe’dir dedi, böyle bir laf daha Kemal Kılıçdaroğlu’ndan duyulmadı” ifadelerini kullandı.
CHP YERLİ İNEK GİBİ
CHP’den HDP’ye verilen “emanet” oylar tartışmasıyla ilgili de konuşan Tan, “HDP’nin barajı geçmesinde CHP’den emanet oy söylenenden daha az gelmiştir” dedi. Tan CHP’nin durumunu ise ”Arkadaşlarım beni yanlış anlamasın ama bu bir benzetmedir. Ne olur bunu bir espri olarak görsünler bu söylediklerimi, CHP yerli inek gibi… Dünya kadar ot yedirirsin, beslersin ama sütünde bir artma ve ya bir azalma olmaz” dedi.
Bu sözlere sosyal medya üzerinden büyük tepki geldi.

Yorumlar kapatıldı.