İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Ermeni meselesi Kürdistan’a zemin’

Osman Nayman / Stutgart
Stuttgart’ta ‘1915 Ermeni soykırımı Yalanı’ konferansına katılan Mehmet Perinçek ‘Arzuladıkları Kukla Büyük Kürdistan projesi için Soykırım yalanını kullanıyorlar’ dedi… Perinçek, “Batı Avrupa ülkelerinde ve okullarında Ermeni iddialarına ders kitaplarında yer vermelerinin sebebi Amerika Birleşik Devletlerinin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP), yani bol-parçala-yönet projesidir. Kuzey Irak’ta kurdukları kukla Kürdistan’a ilaveten arzuladıkları Kukla Büyük Kürdistan projesine Ermenistanı da dahil ederek bölmek, parçalamak ve Kuzey Irak Kürdistan’ı gibi kukla devletler kurmak, projelerini hayata geçirmek adına bu Soykırım yalanını Batı’da kamuoyu oluşturmak için yapıyorlar. (Paranoya aile hastalığı. HYETERT)

***
Stuttgart’ta ‘1915 Ermeni soykırımı Yalanı’ konferansına katılan Mehmet Perinçek ‘Arzuladıkları Kukla Büyük Kürdistan projesi için Soykırım yalanını kullanıyorlar’ dedi.
Stutgart Türk Alman Meslek Platformu TUDEB’nun düzenlediği “1915 Ermeni Soykırım Yalanı” adlı konferansa Dr. Mehmet Perinçek konuşmacı olarak katıldı.Yoğun katılımın olduğu Stuttgart Le Meridien Oteli’nin Elysee salonunda gerçekleşen konferansı Stuttgart Başkonsolos’u Ahmet Akıntı, Stuttgart Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Mehmet Canbulat da izledi.
Ermeni Soykırımı yalanının asılsız olduğunu Çarlık Rusyası ve Rus Devlet Arşivlerine dayanarak anlatan Perinçek, şunları söyledi: “Ermenilerin, emperyalizminin kendilerine Anadolu’da bağımsız Ermenistan Devleti vaadlerine kandıklarını ve Birinci Dünya Savaşı şartlarında cephede bulunanların köylerindeki yaşlı, genç, çoluk çocuk demeden Anadolu insanımızı katlettiklerini, akıllarınca Batılı Emperyalist’lere yaranacaklarını zannederek Anadolu köylerinde büyük katliamlar yaptılar. Akıl almaz katliamlarına kendilerine destek veren Çarlık Rusyası bile müdahele etmek zorunda kalarak, Ermeni çetecileri idam cezası vererek yargıladı.”
‘ERMENİ MESELESİ NEDEN YENİDEN GÜNDEMDE?’
Ermeni meselesinin aslında Kars Antlaşması ve Lozan’da kökünden çözüldüğünü belirten  Perinçek, “Yeniden gündeme getirilmesinin sebebi Amerika Birleşik Devletleri’nin BOP Projesi kapsamında Batı kamuoyunda ileriye dönük zemin hazırlamasıdır” dedi.
Perinçek, “Batı Avrupa ülkelerinde ve okullarında Ermeni iddialarına ders kitaplarında yer vermelerinin sebebi Amerika Birleşik Devletlerinin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP), yani bol-parçala-yönet projesidir. Kuzey Irak’ta kurdukları kukla Kürdistan’a ilaveten arzuladıkları Kukla Büyük Kürdistan projesine Ermenistanı da dahil ederek bölmek, parçalamak ve Kuzey Irak Kürdistan’ı gibi kukla devletler kurmak, projelerini hayata geçirmek adına bu Soykırım yalanını Batı’da kamuoyu oluşturmak için yapıyorlar. Hedeflerinde, yarın PKK’nın düğmesine basılacak. PKK, Türkiye’de terörü arttıracak, Türkiye haliyle vatan topraklarında önlemler alarak terörle mücadele edecek ve toprak bütünlüğünü sağlamak için tedbirler alacak. Dolayısıyla Batı kamuoyunda bir gürültü kopartılacak, diyecekler ki; ‘Bakın Türkler 100 sene evvel Ermeni’lere Soykırım yapmıştı, şimdi yine yapıyor’  Akıllarınca haklılık zemini hazırlayacaklar” ifadesini kullandı.
‘MİLLİ DAVALARDA BİRLİK OLMALIYIZ’
Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızı birlik içersinde olmaya çağıran araştırmacı-yazar Perinçek, “Avrupa’da yaşayan 5 milyona yakın vatandaşımızın hayati önem taşıyan böylesi milli davalarda kişilerin siyasi görüşü ne olursa olsun tek vücut olmaları gerekir” diyerek sözlerini bitirdi. Konuşmasının ardından izleyicilerin sorularını da yanıtlayan Perinçek konferansa katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar kapatıldı.