İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Markar Esayan AK Kafe’de Vatandaşları Dinledi

İstiklal Caddesi’nde açılan Ak Kafe’de vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Markar Esayan, vatandaşlarla sohbet ederek, dertlerini dinledi.Gün içinde yüz binlerce insanın gezip dolaştığı İstiklal Caddesi’nde Beyoğlu Belediyesi tarafından Ak Kafe hizmete açıldı. Vatandaşların sorunlarını anlatacağı, oturup dinlenecekleri Ak Kafe’de vatandaşları ilk gün Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Markar Esayan karşıladı. Vatandaşlarla oturup sohbet eden Başkan Demircan ve Markar Esayan, vatandaşların sorunlarını dinledi.

“SİYASET HALKIN NABZI TUTULARAK YAPILIR”
Beyoğlu’nun İstanbul’un kalbi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Markar Esayan, “Beyoğlu olarak çok şanslıyız. Çünkü Ahmet Misbah Demircan gibi çok kıymetli bir belediye başkanımız var. İstanbul Türkiye’nin kalbi. Belki İstanbul’un kalbi de Beyoğlu ilçesi diyebiliriz. Çok büyük sirkülasyon var. Buranın popülasyonu Türkiye’nin küçük örneklem kümesi gibidir aynı zamanda. Böyle bir semti, ilçeyi yönetmekte ciddi anlamda sosyolojik demografik çeşitliliğinden ötürü hem de ciddi şehircilik yükünden dolayı kolay bir şey değildir. Dolayısıyla biz hem Türkiye’yi çok iyi yönetiyoruz, hem İstanbul’u çok iyi yönetiyoruz, hem de Beyoğlu’nu çok iyi yönetiyoruz. Çünkü halktan talep alarak bunları yapıyoruz. Halkı izleyerek bunu yapıyoruz” diye konuştu.
“9 KEZ HALK TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİK”
Markar Esayan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şimdi bugün burada açılan Ak Kafe’de başkanımla burada buluştuk. Gelen geçen, buraya uğrayan seçmenlerimizin ve seçmen olmayan vatandaşlarımızın da dertlerini dinledik. Bu mekanizma çok önemli. Halkla yapılan siyasetin merkezinde, mantığında halka bakmak vardır. Siyaset halkla yapılır ve halkın nabzı tutularak, talepleri toplanarak ve bu talepler karşılanarak yapılır. Biz 9 kez çok şükür halkımız tarafından ödüllendirildik. 10’uncu seçime gidiyoruz. 22 gün kadar sonra muhtemelen çok ciddi bir seçim zaferiyle halkımız bize tekrar güvenini gösterecek, karnemizi verecek. Bizim en önemli ölçümüz sandıklar. Ama biz 4 yılda bir değil arada da sürekli halkımızla irtibatı koparmayan bir hareketiz. Dolayısıyla biz seçim meydanlarına çıktığımızda, sahaya indiğimizde halkımız bize neredeydiniz demiyor. Bu çok güzel bir şey” şeklinde konuştu.
“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ÇIKTIĞI YER BEYOĞLU”
AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en önemli meziyetinin vatandaşla kurduğu iyi iletişim olduğunu belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çıktığı yer Beyoğlu ve Kaptanpaşa Mahallesi’nden sokağın tozunu, ruhunu, fikrini, zikrini yutarak gelmiş bir siyasetçi. Halkla hiçbir zaman temasını koparmadı. İstiklal Caddesi de sembolik değeri olan ama onun da ötesinde her gün 1 milyon kişinin geldiği bir yer. Böyle bir yerde bu tür bir mekanın olması gerekiyordu ve bu konseptte yine buyurgan, ben buyum değil, siz ne düşünüyorsunuz bize söyleyecek bir sözünüz var mı cinsinden olmalıydı. Dolayısıyla buradaki bu ikonik mekan da milletvekillerimizin gelip buluştuğu, sohbet ettiği, yine aklını fikrini vatandaşa verdiği bir mekan. Ben anlamlı buluyorum. AK Parti’yle Türkiye’de istikrar devam edecektir. Bizde hizmetlerimizi daha iyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar kapatıldı.