İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Melih Gökçek’ten şok ‘Ermeni Devleti’ iddiası

Gökçek, şu anki Kürt hareketinin amacının Güneydoğu’da Ermeni Devleti kurmak olduğunu söyledi… Başkan Gökçek, iddiasını şu sözlerle açıkladı; Gerçek gayeyi iyice bilsin Kürt kardeşlerim. Güneydoğu ve Doğu boşaltılacak ve boşaltılacak olan yer Ermenistan’a teslim edilecek. Bu Ermenilerin yaptığı bir katliamdır. Taşnak’ın yaptığı bir katliamdır… HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Ahmet Türk’ün ‘Ermeni soykırımında kürtlerin de rolü olmuştur.’ dediğini hatırlatan Gökçek ‘Bunlar Kürt değil mi? Bunlar nasıl Kürt? Neresine koyacaksınız Kürtlüğü bunun? Güya ırkçılık yapıyorlar. Bizde ırkçılık yok. Müslüman olan Kürt başımızın tacıdır. Kürt meselesi hayal ve yalan.’ dedi.(Yani Kürt diye bir halk yoktur. Ayrıca doğruyu söylüyorlarsa Kürt olamazlar diyor bizim aslan başkan. HYETERT)

***
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV’de yayınlanan Latif Şimşek’in moderatörlüğünü üstlendiği Dinamit programına canlı yayın konuğu oldu.
 Canlı yayında HDP ve PKK’yla ilgili önemli açıklamalar yapan Gökçek, şu anki Kürt hareketinin amacının Güneydoğu’da Ermeni Devleti kurmak olduğunu söyledi.
GÜNEYDOĞU’DA ERMENİ DEVLETİ KURACAKLAR
Başkan Gökçek, iddiasını şu sözlerle açıkladı;
Gerçek gayeyi iyice bilsin Kürt kardeşlerim. Güneydoğu ve Doğu boşaltılacak ve boşaltılacak olan yer Ermenistan’a teslim edilecek. Bu Ermenilerin yaptığı bir katliamdır. Taşnak’ın yaptığı bir katliamdır. Ermenilerin zaman zaman gazetelerde televizyonlarda çıkan haritalarını görüyorsunuz, o haritalarla şu anda güya PKK haritası denilen haritayı karşılaştırın, neredeyse üst üste yapışır. Ermenistan’daki taşnaklar adına yapılıyor bu. Herkes bunu bilmeli ve buna göre elini vicdanına koyup ona göre hareket etmeli.Güneydoğu’daki PKK hareketi bir Kürt hareketi değildir.
BUNLAR NASIL KÜRT?
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Ahmet Türk’ün ‘Ermeni soykırımında kürtlerin de rolü olmuştur.’ dediğini hatırlatan Gökçek ‘Bunlar Kürt değil mi? Bunlar nasıl Kürt? Neresine koyacaksınız Kürtlüğü bunun? Güya ırkçılık yapıyorlar. Bizde ırkçılık yok. Müslüman olan Kürt başımızın tacıdır. Kürt meselesi hayal ve yalan.’ dedi.

Yorumlar kapatıldı.