İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İsrail’deki Türkiyeliler Birliği Basın Sözcüsü Rafael Sadi’den Suç Duyurusu

İsrail’deki Türkiyeliler Birliği Basın Sözcüsü ve Odatv yazarı Rafael Sadi, “Türkiye’deki Yahudilere sesleniyorum, 5 saat veriyoruz, Türkiye’den defolun” sözleriyle gündeme gelen 1453 Karaman Gençlik Spor Kulüp Başkanı Şevket Göksu hakkında şikayetçi oldu. 1453 Karaman Gençlik Spor Kulüp Başkanı Şevket Göksu Gazze’ye yapılan operasyonlar sonrası yaptığı açıklamada “Türkiye’deki Yahudilere sesleniyorum, 5 Saat içinde Türkiye’yi terk edin (…) Çoluk, çocuk, kadın, yaşlı size 5 saat veriyoruz Türkiye’den defolun. Bu zulmün sorumlusu aşağılık olan İsrail” demişti.

Karaman  Başsavcısı, Cumhurbaşkanlığı, Adalet Bakanlığı ve Barolar Birliği’ne dilekçe yazan Rafael Sadi, “suç sayılabilecek söylemlerde bulunduğu” gerekçesiyle Şevket Göksu hakkında şikayetçi oldu.
Rafael Sadi dilekçesinde faksimilesi

KG2
ŞEVKET GÖKSU NE DEMİŞTİ?
1453 Karaman Gençlik Spor Kulüp Başkanı Şevket Göksu Gazze’ye yapılan operasyonlar sonrası yaptığı açıklamada “Türkiye’deki Yahudilere sesleniyorum, 5 Saat içinde Türkiye’yi terk edin (…) Çoluk, çocuk, kadın, yaşlı size 5 saat veriyoruz Türkiye’den defolun. Bu zulmün sorumlusu aşağılık olan İsrail” demişti.
Göksu şöyle devam etmişti:
“İsrail denilen aşağılık ırk dünyanın gözü önünde çoluk çocuk, kadın yaşlı demeden silahsız insanları katlediyor. Dünya buna seyirci kalıyor. Bu ırk Dünyadaki bütün insanlara tehdittir.
Bu savaş bütün Müslümanların ve bizim savaşımızdır. Biz de varız bu savaşın içinde. Hastalıklı bu ırk geçmişinde yaşadıklarından dolayı psikolojisi bozuk, beyni ve ruhu arızalı, ruh hastası aşağılık ırk bir an evvel ateş kes çağrılarına uymalı. Aksi taktirde dünyadaki bütün ülkelerin Filistin’e asker yığmalı. Eğer bu önlem alınmazsa aşağılık İsrail ve Türkiye’deki Yahudiler  bunun bedelini ağır ödeyecek. Bunun sorumlusu da İsrail olacak.

Siz yaşatmıyorsanız bizde sizi yaşatmayacağız. Müslümanların canlarını alıyorsanız sizinde canlarınız güvende olmayacak. Bizim sevdiklerimiz kan ağlıyorsa sizinde yüzünüz gülmesin.”

Yorumlar kapatıldı.