İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kripto Ermeni’ Rahatsızlığı

Vahdet’in özel haberleri gayri milli çevreleri rahatsız ediyor. Hürriyet’ten Cansu Çamlıbel adlı yazar “PKK yönetiminde kripto Ermeniler var” haberimizden dolayı gazetemize saldırdı ve Vahdet’i “müptezellikle” suçladı. Bu yazarın 24 Nisan günü sözde soykırımı anmak için Ermenistan’a gittiği ortaya çıkarken, bu bile tek başına rahatsızlığının nedenini ortaya koymaya yetti.

Gazete Vahdet’in yayın politikası ve özel haberleri gayri milli çevreleri rahatsız ediyor. Hürriyet’ten Cansu Çamlıbel adlı yazar dünkü “PKK yönetiminde kripto Ermeniler var”haberinden dolayı Vahdet’e saldırdı . Çamlıbel adlı yazar, twitter hesabından sözkonusu haberin kupürünü paylaşarak, Vahdet’i “müptezellikle” suçladı.
SÖZDE SOYKIRIM ANMASINDA
Bu yazarın 24 Nisan günü sözde soykırımı anma törenleri için Ermenistan’a gittiği ortaya çıkarken, bu bile tek başına rahatsızlığının nedenini ortaya koymaya yetti. Çamlıbel’in sözde soykırımı anmak için Ermenistan’a gittiği, bizzat 27 Nisan tarihli Hürriyet’te yayınlandı.
DİASPORA DİLİYLE YAZDI
Hürriyet’in Kelebek ekinde yayınlanan “1915 olaylarının 100. yıl anmasındaydım” başlıklı yazısında Çamlıbel, katıldığı sözde soykırım anlamalarını Türk milletini “katil” gibi göstermeye çalışan Ermenici çevrelerin diliyle anlatması dikkat çekti.
Vahdet Gazetesi

Yorumlar kapatıldı.