İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni soykırımıyla ilgili Dan Bilzerian’dan şaşırtan yorum!

ABD’li ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian, sözde ermeni soykırımına ilişkin olarak şaşırtan bir yorum yaptı.Bilzerian ”Bugün Ermeni Soykırımı’nın 100. yıldönümü. Türk devleti 1.500.000 Ermeni’yi katletti, Bilzerian ailesinin de yarısını. Bugün hala, bu soykırımı kabul etmiyorlar. Bu, Alman holocaustunu engelleyebilecek bir farkındalık yaratabilirdi. Bundan dolayı Türklerden nefret etmiyorum çünkü sorumlu olanların hiçbiri hayatta bile değil, fakat tarih kendini tekrar edebilir, bu yüzden Türk hükümeti bunun gerçekleştiğini kabul etmeli. Bunu söylemişken, etnik köken, din, ya da nerede doğduğundan gurur duymaya inanmıyorum, çünkü bunlar kontrol edebileceğin şeyler değil. Bir insan olarak kendinden, başardığın şeylerden, başkaları için yaptıklarından, ve hayatındaki engelleri nasıl aştığından gurur duymalısınız. Şüphe etmeden kendisi olmak için özgürlüğü takdir ve takip eden tüm insanlara, askerlere ve gazilere.” dedi.

***
 
Ermeni soykırımıyla ilgili Dan Bilzerian’dan şaşırtan yorum!Ermeni soykırımıyla ilgili Dan Bilzerian’dan şaşırtan yorum!Ermeni soykırımıyla ilgili Dan Bilzerian’dan şaşırtan yorum!
E-PostaPaylaşTakip et
ABD’li ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian, sözde ermeni soykırımına ilişkin olarak şaşırtan bir yorum yaptı.
Papa’nın açıklaması ve Avrupalı liderlerin destek vermesi sonrası tekrar gündeme gelen ‘sözde Ermeni soykırımı’ tartışmalara konu olmaya devam ediyor.
ERDOĞAN ERMENİ TOPLUMUNA ‘ACINIZ ACIMIZDIR’ DEMİŞTİ
Haberinizinde.com’un haberine göre; bugün Çanakkale’de gerçekleştirilen 100. yıl anma etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir önceki gün Ermeni topluluğuna başsağlığı dilemek için yayınladığı mesajda tehcir sebebiyle hayatını kaybeden Ermenilere başsağlığı dilemesi ve Ermeni toplumuna ‘acınız acımızdır’ mesajı vermesine rağmen dünyaca ünlü Ermeni sanatçılar Hocalı katliamının sorumlusu Ermenistanlı siyasetçiler gibi açıklama yapmaya devam ediyor.
DAN BİLZERİAN’DAN ‘SOYKIRIM’ İFTİRASI
Dünyaca ünlü poker oyuncusu ABD’li Dan Bilzerian sosyal medya hesabından yaptığı ‘soykırım’ açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Bilzerian ”Bugün Ermeni Soykırımı’nın 100. yıldönümü. Türk devleti 1.500.000 Ermeni’yi katletti, Bilzerian ailesinin de yarısını. Bugün hala, bu soykırımı kabul etmiyorlar. Bu, Alman holocaustunu engelleyebilecek bir farkındalık yaratabilirdi. Bundan dolayı Türklerden nefret etmiyorum çünkü sorumlu olanların hiçbiri hayatta bile değil, fakat tarih kendini tekrar edebilir, bu yüzden Türk hükümeti bunun gerçekleştiğini kabul etmeli. Bunu söylemişken, etnik köken, din, ya da nerede doğduğundan gurur duymaya inanmıyorum, çünkü bunlar kontrol edebileceğin şeyler değil. Bir insan olarak kendinden, başardığın şeylerden, başkaları için yaptıklarından, ve hayatındaki engelleri nasıl aştığından gurur duymalısınız. Şüphe etmeden kendisi olmak için özgürlüğü takdir ve takip eden tüm insanlara, askerlere ve gazilere.” dedi.
KİM KARDASHİAN’DA ‘SOYKIRIM’ YALANINA DESTEK VERMİŞTİ
ABD’li sanatçı Kim Kardashian’da sözde Ermeni soykırımına dikkat çekmek için ailesi ile birlikte Ermenistan’a gitmişti.

Yorumlar kapatıldı.