İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ereğli’de Yapılan Yürüyüşte Ermenistan Bayrağı Yakıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, Ermenilerin soykırım iddialarına karşı düzenlenen yürüyüşte Ermenistan bayrağı yakıldı.Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı binası önünde toplanan yaklaşık 100 kişi, Ermenilerin soykırım iddialarına karşı Türk bayraklarıyla yürüyüş düzenledi. Grup, ‘Biz, biz, biz, Alparslan Türkeş’in askerleriyiz’, ‘Burası Türkiye, ya sev ya terk et’ sloganları atarak Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü.

Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan grup adına konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ereğli temsilcisi Mehmet Gencer Kamiloğlu, Ermeni soykırımı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Hükümetin gerekli açıklamaları yapmadığını vurgulayan Kamiloğlu, şöyle konuştu:

YEDİĞİNİZ EKMEK ÇARPAR
“Hem bu ülkeyi yöneteceksiniz, hem de iki üç göbek öncesi ‘dedelerim katildir’ diyeceksiniz. Geçen yıl özür dilediniz. Yetmedi bu yıl da baş danışmanınız ‘soykırım’ dedi. Hiç bir şey olmasa yediğiniz ekmek bu topraklar için dökülen kanlar sizleri çarpar, Allah’tan korkun. Ülkü ocakları olarak diyoruz ki. Bugün insanlığın utanç günlerinden biri olarak hatırlanacak. Türk tarihinde ‘Unutmayacağı’ notu ile yerini alacaktır. Ancak biz bu utancı yaşatanların yüzlerine ‘Türk tarihinde utanacak hiç bir şey yapmamış ve mazlumların koruyucusu olmuştur’ diye haykırmayan asla vazgeçmeyeceğiz.”
Kamiloğlu’nun konuşmasının ardından kalabalık yanlarında getirdikleri Ermenistan bayrağını yaktı.

Yorumlar kapatıldı.