İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Sözde Ermeni Soykırımı İle İlgili Çalışma.

24 Nisan 2015 Sözde Ermeni Soykırımının 100. Yılı ile ilgili olarak, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen, öğretmenlerce uzun süren çalışma sonucunda hazırlanan 45 dakikalık “100. Yılında Ermeni Meselesi” adlı video-sunu Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm ortaokul ve liselerde 24 Nisan 2015 tarihine kadar tüm öğrenci ve öğretmenlerimize gösterilecektir. (Umarız nefret söylemleri içeren bir gösteri olmaz. En önemli görev nefret ve kin üretmek olmaz.HYETERT)

***
24 Nisan 2015 Sözde Ermeni Soykırımının 100. Yılı ile ilgili olarak Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere, görev yapan idareci ve öğretmenlere Ermeni Meselesi (Şark Meselesi) hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla; Burdur Göller Yöresi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim ÇETİN, Mehmet UZAL Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ali KASIM, Mehmet UZAL Sosyal Bilimler Lisesi Tarih Öğretmeni Mustafa ÖZDEMİR, Ercan AKIN Fen Lisesi Tarih Öğretmeni Murat YAĞCI, USO Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Mehmet UYGUN, Göller Yöresi Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Havva Berşan GÖLEN, Çeltikçi Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni  Ayhan Kurnaz tarafından hazırlanan video-sunu 09/04/2015 Perşembe, saat 14:00’te Burdur Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) toplantı  salonunda, ilimiz genelinde görev yapan tarih ve sosyal bilgiler öğretmenlerimize sunulmuştur.
Gösterimden önce konuşan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAYRAM; “Günümüz gençliğine Ermeni Sorununu bilimsel gerçekler ışığında öğretmek bizlere düşen en önemli görevlerden biridir. Geçmişimizi ve geçmişte yaşanan olayları öğrencilerimize gerçekçi bir şekilde vererek gerekli çalışmayı yapmalıyız” dedi.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen, öğretmenlerce uzun süren çalışma sonucunda hazırlanan 45 dakikalık “100. Yılında Ermeni Meselesi” adlı video-sunu Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm ortaokul ve liselerde 24 Nisan 2015 tarihine kadar tüm öğrenci ve öğretmenlerimize gösterilecektir.
 Yayın: 13.04.2015 – Güncelleme: 14.04.2015 – 10:29 – Görüntülenme: 219

Yorumlar kapatıldı.