İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hayırsever Patrik I. Bartholomeos şeref üyesi oldu

Caner Budak
Fener Rum Ortodoks Patriği I.Bartholomeos Engelsiz Yaşam Vakfı’na şeref üyesi oldu. Engelsiz Yaşam Vakfı Yönetim Kurulu başkanı Atilla Kaplakarslan, yönetim kurulu üyelerinden Avukat Edip Önder ve Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ile Fener Rum Ortodoks Patriği I.Bartholomeos’u İstanbul’daki makamında ziyaret ettiler. Vakfı çalışmalarına gösterdiği ilgiden ve yaptığı bağışlardan dolayı Patrik I.Bartholomeos’a iadei ziyaret yapan vakıf yönetimi bağış makbuzları ile birlikte vakıf şeref üyesi plaketini de patriğe verdiler.

***

Fener Rum Ortodoks Patriği I.Bartholomeos Engelsiz Yaşam Vakfı’na şeref üyesi oldu.
Geçtiğimiz günlerde Engelsiz Yaşam Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle Just English’in katkılarıyla hazırlanan “SİZİNLE TAMAMIZ” Down Sendromlular “Türkiye’nin Melek Yüzleri Ayrımcılıkla Mücadele Takvimi”nin Ankara HiltonSA Hoteli’ndeki tanıtım gecesinde önemli isimler bir araya gelmişti.
Siyaset, sanat, spor, TV ve cemiyet hayatının önemli isimleri takvim sayfaları için down sendromlu çocuklar ile birlikte poz vererek projeye katkıda bulunmuşlardı. Geceye down sendromlu çocukların birbirinden güzel gösterileri damgasını vurmuş ve engelli bireylere ve zor hayatlarına dikkat çekilmişti. Davetliler arasında bulunan Fener Rum Ortodoks Patriği I.Bartholomeos konuşmasında “Engellilerin önündeki en büyük engel, engelsiz olanlardır” diyerek Engelsiz Yaşam Vakfına para bağışında ve ayrıca engelli vatandaşlara dağıtılmak üzere 200 adet tekerlekli sandalye bağışında da bulunmuştu.
Vakıf’tan iadei ziyaret…
Engelsiz Yaşam Vakfı Yönetim Kurulu başkanı Atilla Kaplakarslan, yönetim kurulu üyelerinden Avukat Edip Önder ve Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ile Fener Rum Ortodoks Patriği I.Bartholomeos’u İstanbul’daki makamında ziyaret ettiler. Vakfı çalışmalarına gösterdiği ilgiden ve yaptığı bağışlardan dolayı Patrik I.Bartholomeos’a iadei ziyaret yapan vakıf yönetimi bağış makbuzları ile birlikte vakıf şeref üyesi plaketini de patriğe verdiler.
Ziyaretten ve kendisine karşı gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti belirten I.Bartholomeos “Ankara’da düzenlenen o önemli gecede down sendromlu çocuklara verdiğiniz yaşama sevinci, destek ve bir şeyleri başarabilme özgüveni beni çok etkiledi. Her zaman yanınızdayım” dedi.
 fener  rum patriği  engelsiz yaşam vakfı  şeref üyesi

Yorumlar kapatıldı.