İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Paralel ihanet Ermeni diasporayı bile isyan ettirdi

Litvanya dönüşü gazetecilerle konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Paralel suç örgütünün ABD’de yaptığı ihanet faaliyetlerini de anlattı ve ekledi: “Paralel ihanet ABD’deki Ermenileri bile şaşırtmış, biz sizin kadar radikal değiliz, bir Türk nasıl olur da ülkesinin aleyhinde böyle çalışıyor”

 İŞTE BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN O AÇIKLAMALARI
DÜNYANIN HER YERİNDE TÜRKİYE’YE İHANET EDİYORLAR!
Şu anda Türkiye’ye karşı dışarıda en sistematik, en acımasız çalışan; paralel yapı. Türkiye’ye karşı olan herkesle işbirliği yapıyorlar. Başkonsoloslardan, büyükelçilerden raporlar alıyoruz. Türkiye aleyhtarlığı yapıyorlar. Çeşitli kararlar çıkarmak için çaba sarf ediyorlar. Bunu da Türkiye’de ‘hizmet’ diye halktan topladıkları parayla yapıyorlar.
PARALEL İHANET ERMENİLERİ BİLE İSYAN ETTİRMİŞ
Bize temaslarımızda, “Bir Türk nasıl oluyor da ülkesinin aleyhine bu kadar çalışır?” diye soruyorlar. Türkiye aleyhine açık pozisyon alanlar var. Bir panele katılan Ermeniler bile bunlara, “Biz sizin kadar radikal değiliz. Bir Türk kendi ülkesinin aleyhine bu kadar nasıl adım atabilir?” diyor.
ABD İLE PARALEL YAPI GÖRÜŞMELERİ:
(ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüşmenizde paralel yapı gündemde olacak mı?) Paralel, ABD’de bu kadar aktif. Kerry’ye de yazılan mektuplar var. Herhangi bir görüşmede mutlaka gündeme geliyor. İade kısmını (Fethullah Gülen) biz de gündeme getiriyoruz ama Adalet Bakanlığı yürütüyor. ABD’de paralellerin Türkiye aleyhtarlığının ne kadar aktif olduğu belli. Dolayısıyla mutlaka gündeme gelecektir.

Yorumlar kapatıldı.