İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HDP, Paskalya Bayramı’nı kutladı

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Paskalya Bayramı’na ilişkin kutlama mesajı yayınladı. Mesajda, “Her yurttaşımızın eşit koşullarda bir arada yaşadığı; farklı halkların ve inanç gruplarının kendi kültürlerini, anadillerini, kimliklerini özgürce kullandıkları ve geliştirdikleri bir ülke olma mücadelesini sürdürme kararlılığımızı bir kez daha paylaşıyoruz” ifadelerine yer verildi. Türkiye’nin barış, kardeşlik ve özgürlüğün örnek coğrafyası ve tüm inanç gruplarının güvenli toprakları olması umudunun dile getirildiği açıklamada, bayramların kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı günler olduğu vurgusu yapılarak, “Ermeni toplumunun ve tüm Hıristiyanların Paskalya Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz” denildi.

***
HDP, Paskalya Bayramı’na dair kutlama mesajı yayınlayarak, ‘Farklı halkların ve inanç gruplarının kendi kültürlerini, anadillerini, kimliklerini özgürce kullandıkları ve geliştirdikleri bir ülke olma mücadelesini sürdürme kararlılığımızı bir kez daha paylaşıyoruz’ dedi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP), Paskalya Bayramı’na ilişkin kutlama mesajı yayınladı. Mesajda, “Her yurttaşımızın eşit koşullarda bir arada yaşadığı; farklı halkların ve inanç gruplarının kendi kültürlerini, anadillerini, kimliklerini özgürce kullandıkları ve geliştirdikleri bir ülke olma mücadelesini sürdürme kararlılığımızı bir kez daha paylaşıyoruz” ifadelerine yer verildi.
Türkiye’nin barış, kardeşlik ve özgürlüğün örnek coğrafyası ve tüm inanç gruplarının güvenli toprakları olması umudunun dile getirildiği açıklamada, bayramların kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı günler olduğu vurgusu yapılarak, “Ermeni toplumunun ve tüm Hıristiyanların Paskalya Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz” denildi. (İSTANBUL)

http://www.evrensel.net/haber/109654/hdp-paskalya-bayramini-kutladi

Yorumlar kapatıldı.