İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2014 İbadet Yerlerine Saldırı Ve Tehditler

Değerli Dostlar,

Geçen yıl sonunda aranızdan bazılarının da katıldığı yuvarlak masa danışma toplantımızda dile getirilen bir ihtiyaç üzerine, Türkiye’de ibadet yerleri ve mezarlıklar gibi kutsal sayılan yerlere yönelik tehdit ve saldırıların görünürlüğünü artırmak amacıyla bir haritalama çalışması yaptık.
Aşağıdaki bağlantıyla 2014 yılında bize ulaşan saldırı ve tehditlerin yer aldığı haritayı bulabilirsiniz.
http://inancozgurlugugirisimi.org/2014-ibadet-yerlerine-saldiri-ve-tehditler/
2015 yılı için de benzer bir çalışma yapacağız. Bu haritayı savunuculuk ve farkındalık yaratma çalışmalarınızda hepiniz kullanabilirsiniz.
Haritanın doğru bir şekilde tüm tehdit ve saldırılara yer vermesi için sizlerin katkılarını bekliyoruz. Topluluklarınızın uğradığı saldırı ve tehditler konusunda bizleri bilgilendirebilirseniz, harita üzerinde bunlara yer verebiliriz.
İşbirliğiniz için şimdiden teşekkürler.
Mine
M i n e  Yıldırım
Proje Yöneticisi / Head of project
İnanç  Özgürlüğü  Girişimi / Freedom of Belief Initiative
Norveç Helsinki Komitesi / Norwegian Helsinki Committee
T: +90 533 338 29 61
yildirim@nhc.no
Skype: mine.yildirim1
Twitter: @yldrmine
www.inancozgurlugugirisimi.org
Twitter: @iogwebsitesi
www.nhc.no
İnanç Özgürlüğü Girişimi Türkiye’de herkes için düşünce, vicdan, din veya inanç özgürlüğünün korunmasının iyileştirilmesi amacına sahip bir insan hakları projesidir. / Freedom of Belief Initiative is a human rights projectfounded to improve the protection of the right to freedom of thought, conscience, religion or belief for all in Turkey.

Yorumlar kapatıldı.