İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli ! Bir Kriz Daha

Surp Agop Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü olan Talin Ergüneş’in adaylık iddiaları, partiyi gerdi…Ermeni Cemaati de kendi adayları yerine Talin Ergüneş’in aday gösterilmesine sert çıktı. İddiaya göre Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep eden Ermeni cemaatinin “Talin Ergüneş bizi temsil etmiyor” mesajını verecekleri belirtildi. (Kimmiş Ermeni cemaatinin kendi adayı, kimmiş cemaat adına randevu talep eden? Sanırız birileri bizim üzerimizden kavga etmeye çalışıyor. HYETERT)

***
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, yakın arkadaşının kızı için devreye girdi. Talin Ergüneş’in İstanbul’dan milletvekili aday adayı olması için CHP’li isimlerden yardım istedi. Ancak Ermeni cemaati buna tepki gösterdi…
CHP’li Şişli Belediyesi’ndeki skandallara bir yenisi eklendi. Eski başkan Mustafa Sarıgül ile yeni başkan Hayri İnönü arasındaki gerilim bitmeden bu kez aday krizi patlak verdi.
Şişli CHP eski Meclis Üyesi Arif Ergüneş’in kızı Talin Ergüneş’in vekil aday adaylığı partiyi ayağa kaldırdı. İddialara göre Hayri İnönü, yakın arkadaşı olan Arif Ergüneş’in kızı Talin’in miletvekili aday adaylığı için devreye girdi. İnönü’nün isteği üzerine Erdoğan Toprak ve Gürsel Tekin, Talin Ergüneş’i Kemal Kılıçdaroğlu’na önerdi. Ancak Surp Agop Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü olan Talin Ergüneş’in adaylık iddiaları, partiyi gerdi.
Ermeni Cemaati de kendi adayları yerine Talin Ergüneş’in aday gösterilmesine sert çıktı. İddiaya göre Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep eden Ermeni cemaatinin “Talin Ergüneş bizi temsil etmiyor” mesajını verecekleri belirtildi.

http://beyazgazete.com/haber/2015/3/24/sisli-bir-kriz-daha-2604172.html

Yorumlar kapatıldı.