İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni düşmanı dernek başkanı CHP’den aday!

H.Merkezi: Ermeni toplumunu hedef alan kampanyaları ile bilinen ASİM-DER (Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği) Başkanı ve aynı zamanda eski Ülkü Ocakları Başkanı Göksel Gülbey, CHP’den Iğdır için milletvekili aday adayı oldu. (Ulusalcılar yetmez faşistler de lazım. HYETERT)

ASİM-DER adlı ırkçı grup, Iğdır’da “Agos gazetesinin kendileri hakkında asılsız ithamlarda bulunduğunu” iddia ederek bir basın açıklaması yapmış, ırkçıların eyleminde Agos gazetesi yakılmıştı.
ASİM-DER Başkanı Göksel Gülbey, 2012 yılının 24-25-26 Kasım tarihlerinde, kişisel Twitter hesabından Türkiye’deki Ermeni okul, kilise ve vakıflarının açık adres ve iletişim bilgilerini duyurarak hedef göstermişti.
Ermenilerin yasal eğitim ve ibadet kurumlarını “Ermeni örgütlenmeleri” diye adlandırmış, kendisine Twitter üzerinden cevap yazan Ermenilere de üstü kapalı tehditlerde bulunmuştu.
Irkçılığa ve Milliyetçiliğe Dur De girişimi, Ermenileri hedef tahtasına oturtan ASİM-DER ve derneğin başkanı Göksel Gülbey hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.
ASİM-DER’in Kasım 2012’de Ermenileri hedef göstermesinin ardından Samatya ve Kadıköy’de Ermenilere yönelik saldırılar başlamıştı.
Göksel Gülbey ve ASİM-DER yöneticileri daha önce de Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın maketini idam etmiş, aynı eylemde, 2004 yılında Gurgen Margaryan adlı Ermeni askerin başını gece uyurken baltayla kesen Azeri asker Ramil Seferov’un da posterleri açılmıştı.

Yorumlar kapatıldı.