İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Vatan Partisi, soykırım yalanını Latin Amerika ülkelerine anlatmak için Meksika’ya gidiyor

Vatan Partisi, Latin Amerika ülkelerine Ermeni soykırımı yalanını anlatmaya gidiyor. Meksika’da yapılacak olan sempozyum için Ermenistan’ın ilk Başbakanı Kaçaznuni’nin itiraf niteliğindeki raporu İspanyolcaya çevrildi. 300 adet basılan rapor sempozyuma katılan Latin Amerikalı iktidar ve muhalefet partilerine elden teslim edilecek. (Yalandan söz edenlere de bak. HYETERT)

 Vatan Partisi Ermeni soykırımı yalanını Latin Amerika ülkelerine anlatmaya gidiyor.
Meksika’nın ana muhalefet partisi olan Emek Partisi’nin düzenlediği “Partiler ve Toplum Sempozyumu”na katılacak olan Vatan Partisi heyeti, Latin Amerikanın ikidar ve muhalefet partilerine soykırım yalanını anlatacak.
Heyet, Latin Amerikalı parti temsilcilerine soykırım yalanı ile ilgili bir sunum hazırladı. Sunumda kullanılacak en önemli belge de Ermenistan’ın ilk Başbakanı Ovannes Kaçaznuni’nin yazdığı itiraf niteliğindeki rapor. 300 adet basılan ve İspanyolcaya çevrilen rapor katılımcılara dağıtılacak.
Meksika’ya gidecek olan heyette yer alan  Vatan Partisi Dış İlişkiler Bürosu Başkan Yardımcısı Yunus Soner, sempozyum ile ilgili Ulusal Kanal’ın sorularını yanıtladı.
HABER: DENİZ ADALI
KAMERA: MEVLÜT AYDOĞAN
ulusalkanal.com.tr
http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/vatan-partisi-soykirim-yalanini-latin-amerika-ulkelerine-anlatmak-icin-meksika-ya-gidiyor-h52559.html

Yorumlar kapatıldı.