İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Soykırım Kurbanı Ermeni Gazeteciler

“Soykırım Kurbanı Ermeni Gazeteciler” konulu söyleşiye, Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Platformu (TGDP)’ndan Necati Abay konuşmacı olarak katılacak. Ulm tarafından, Ocak ayından beri düzenlenen, “Ermeni Soykırımının 100. YIlı” etkinlikleri serisinin sonuncusu olan “Soykırım Kurbanı Ermeni Gazeteciler” konulu söyleşiye Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Platformu (TGDP)’ndan Necati Abay konuşmacı olarak katılacak.

Almanya Göçmen İşçiler Federasyonu AGİF ve Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi SYKP-Almanya’nın katkılarıyla düzenlenecek söyleşi ve anma programı, 29 Mart Pazar günü saat 15.00’de EinsteinHaus, Club Orange’de yapılacak.
SYKP tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
“Enternasyonalist Sosyalist Mustafa Kahya’yı anıyoruz. Bu etkinliğe konuşmacı olarak gelecekti Kahya Yoldaş… ama olmadı… Kurtuluş Hareketi liderlerinden, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi SYKP kurucularından ve MYK üyesi Mustafa Kahya’yı geçtiğimiz Eylül ayında kaybettik. Bu toplantıda, Ermeni Halkının da dostu olan Kahya Yoldaş’ı anacağız…
Mustafa Kahya’yı da anlatacağımız bu etkinlikte, Ermeni sorunu üzerine yoldaşımızın katıldığı söyleşi ve panallerde yaptığı konuşmaları kısa olarak aktaracak, video ve fotoğraflardan oluşan sinevizyon gösterimi sunacağız…”
Daha geniş bilgi için: www.vh-ulm.de

Yorumlar kapatıldı.