İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Nisan 2015’te tüm Erivan otelleri rezerv edilmiş durumda

«Oliver Group» kurucusu Haraç Hakobyan, ″Sahip olduğum bilgilere göre 24 Nisan anma etkinliklerine katılmak üzere, ekseriyetle Diasporadan olmak üzere Ermenistan’ı 200.000 civarı insan ziyaret edecek. Kent onları kabule hazır. Bir buçuk ay müddetle Erivan otelleri ve kiraya verilen konutlar yoğun olacak. Eğer daha az insan ziyaret ederse, 100.000 kişi bile olsa, her halukarda Erivan ve tüm yurtta hizmet sektörü üzerinde etkisi görünür olur″ dedi.

***
Nisan 2015’te tüm Erivan otel odaları rezerv edilmiş durumda. NEWS.am muhabirine açıklama, firmanın 2014 yılı Piyasa Araştırmasını sunan  «Oliver Group» kurucusu Haraç Hakobyan’an geldi.
Hakobyan ″Sahip olduğum bilgilere göre 24 Nisan anma etkinliklerine katılmak üzere, ekseriyetle Diasporadan olmak üzere Ermenistan’ı 200.000 civarı insan ziyaret edecek. Kent onları kabule hazır. Birbuçuk ay müddetle Ervan otelleri ve kiraya verilen konutlar yoğun olacak. Eğer daha az insan ziyaret ederse, 100.000 kişi bile olsa, her halukarda Erivan ve tüm yurtta hizmet sektörü üzerinde etkisi görünür olur″ dedi.

Yorumlar kapatıldı.