İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk Ve Ermeni Müziği Aynı Sahnede

Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile Diyarbakırlı bir aileden doğma Ermeni  asıllı dünyaca ünlü besteci ve Ud sanatçısı  Ara Dinkjian aynı sahnede buluşuyor. İki başarılı müzik adamı “Anatolian Secret” (Anadolu’nun Sırrı) adli konser projelerini 21 Şubat’ta ilk kez CRR sahnesinde müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Ülkemizde de herkesçe bilinen ve sevilen Gel Gel Sarışınım, Vazgeçtim, Ağladıkça, Son Sardunyalar, Yine mi Çiçek gibi pek çok şarkının bestecisi olan Ara Dinkjian başarılı çalışmalarını halen doğum yeri olan Amerika’da sürdürmekte. Türk klarnetinin marka yüzü Serkan Çağrı ise tüm dünyada müzik alanındaki başarılı çalışmaları ile tanınmakta.
İkili uzun zamandır üzerinde çalıştıkları bu konser projesi için Türk ve Ermeni kültürlerinin müzik paydasında buluşacağı duygu ve coşku yüklü bir repertuvar hazırladı. Son zamanların unutulmaz müzik performanslarından biri olacağı düşünülen bu etkinlik ile sanatçılar adeta müzik diliyle  dünyaya dostluk ve barış çağrısında bulunacak, aynı coğrafyadan gelen duygudaşlığı yansıtacak.

Yorumlar kapatıldı.