İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azerbaycanlı gazetecilerden Karabağ atağı

Samanyolu Haber
Azerbaycan’da Ermenistan ile yaşanan Dağlık Karabağ sorunu konusunda dünya kamuoyunu doğru bilgilendirme adına, ülkedeki 5 medya kuruluşu “Karabağ Uğrunda” isimli ortak bir platform kurdu. Konuya ilişkin yayınlanan ortak bildiride platformun kuruluş amacı, Hocalı faciasının soykırım olarak tanınması, işgal altındaki Azerbaycan topraklarının kurtarılması konusunda dünya kamuoyunu basın yoluyla bilgilendirmek olduğu vurgulandı.

Tarih boyunca yaşadıkları toprakları Ermeniler tarafından işgale maruz kalmış savaş mağdurlarının sorunlarına özel önem verileceği belirtilen bildiride, platform olarak gündemi her zaman sıcak tutarak halkın sesi olmanın amaçlandığı ifade edildi.    
Azerbaycan’da Ermenistan ile yaşanan Dağlık Karabağ sorunu konusunda dünya kamuoyunu doğru bilgilendirme adına, ülkedeki 5 medya kuruluşu “Karabağ Uğrunda” isimli ortak bir platform kurdu. Konuya ilişkin yayınlanan ortak bildiride platformun kuruluş amacı, Hocalı faciasının soykırım olarak tanınması, işgal altındaki Azerbaycan topraklarının kurtarılması konusunda dünya kamuoyunu basın yoluyla bilgilendirmek olduğu vurgulandı. Tarih boyunca yaşadıkları toprakları Ermeniler tarafından işgale maruz kalmış savaş mağdurlarının sorunlarına özel önem verileceği belirtilen bildiride, platform olarak gündemi her zaman sıcak tutarak halkın sesi olmanın amaçlandığı ifade edildi.
CİHAN

Yorumlar kapatıldı.