İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Rober Hatemo: Beni komutanım sünnet ettirdi

Yeni çıkardığı albümle magazin gündeminin en üst sırasında olan ünlü sanatçı Rober Hatemo verdiği röportajda ilginç sünnet hikayesini anlattı. Ermeni asıllı sanatçı Rober Hatemo, verdiği röportajda askerde komutanı tarafından nasıl sünnet ettirildiğini anlatması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. (Gönüllü olmadığı açık ama sanırım söyleyemiyor. Ermeni asıllı değil Ermeni o da ayrı bir gerçek. HYETERT)

Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen Ermeni asıllı Türk vatandaşı şarkıcı Rober Hatemo, Posta gazetesine konuştu. Hatemo, röportajında 1994’te Adana’da askerlik yaparken nasıl sünnet olduğunu anlattı.
Hatemo, “Sünnet olmayan bir arkadaşım daha vardı. İkimizi birlikte kestiler. Adana’da bizi sünnet çocuğu gibi giydirdiler ve sünnet arabasına koyup sokakta gezdirdiler.
Ailem tutucu değildir. Hatta komutanım babamı arayıp ‘sizinki sünnet olmak istiyor’ deyip onayını aldı” dedi
Rober Hatemo Kimdir?
25 Aralık 1974 Çanakkale doğumlu olan Rober Hatemo, aslen Ermeni kökenlidir. İlk albüm çalışmasını Esmer adını verdiği albümle 1997 senesinde çıkış yapan Hatemo, ardından Sen Farklısın, Azılı Bela, Aşksız prens gibi çeşitli albümler çıkartmıştır. Sihirli Değnek albümünde yer alan Senden Çok Var şarkısı ile uzun süre gündemde kalmayı başarmış, sarkıcı tv ve radyolarda sıkça çalınmıştır. Geçtiğimiz günlerde Pabucumun Dünyası adlı şarkısına klip çeken Rober Hatemo, klip yönetmeninin gözünden kaçtığı gibi, tüm ekibinden gözünden kaçan Rober Hatemo’nun pantolonundaki yırtık, klip yayına girince herkes tarafından konuşulan bir olaya dönüşmüştür.
Klip çekiminde pantolonu ağ kısmından patlamış ve kimsenin fark etmemesi sonucu klip yayınlanınca, çıkan tüm yorumlara cevap vermek adına CNN Türk kanalında Mesut Yar’la Burada Laf Çok adlı tv programına konuk olan Rober Hatemo, klip çekiminde yırtığı görmediğini ve eve geldiğinde fark ettiğini belirtirken, diğer konuk sanatçı Çiğdem Tunç ekibinin görüp seni uyarması gerekirdi şeklinde eleştiri de bulunmuştur. Sosyal medya üzerinde oldukça fazla konuşulan bu olay, bir süre daha konuşulacak gibi görünüyor.

Yorumlar kapatıldı.