İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

UNICEF Imagine’ı Çocuklar için Söyle!

UNICEF Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 25. yılında, Imagine girişimiyle herkesi çocuklara katkıda bulunmaya çağırıyor. Katkının yolu basit: Imagine şarkısını söyle ve sosyal paylaşım sitelerine yükle. UNICEF, Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin Birleşmiş Milletler’de (BM) onaylanmasının 25. yılını tüm dünyada “Imagine” girişimi ile kutluyor.

Bu çerçevedeki kampanyada çocuklar ve yetişkinler John Lennon ve Yoko Ona’nın ‘Imagine’ isimli şarkısını seslendirecek ve sosyal paylaşım sitelerine yükleyecek.
Şarkıyla birlikte daha iyi bir dünya için neler hayal edildiğine ilişkin kişisel mesajlar da ‘I Imagine’ (Hayal Ediyorum) başlığıyla Twitter, Facebook ve Youtube sosyal paylaşım platformlarına yüklenebilecek.
Hedef bir milyon sesin hep bir ağızdan ‘Imagine’ şarkısını söylemesi!
Tatlıtuğ: Katkı sağlayın
UNICEF Türkiye’nin İyi Niyet Elçisi Kıvanç Tatlıtuğ Imagine girişimiyle ilgili olarak birçok çocuğun hala temel haklarından yoksun olduğunu belirtti ve herkesin kampanyaya katılarak kendi Imagine versiyonunu yaratmasını istedi.
“Uygulamayı indirin, kendi Imagine şarkınızı söyleyip, yükleyin ve unutmayın her yükleme ile çocuklara sizin sayenizde küçük de olsa bir katkı sağlanmış olacak.”
Nasıl işliyor?
İnteraktif platform TouchCast’de özel olarak hazırlanan ücretsiz bir uygulama ile herkes kendi Imagine versiyonunu söyleyip kayıt edebiliyor.
Her yeni kayıtla güçlenen çocukların sesi TouchCast’de sürekli değişen bir müzik klibi olarak hazırlanıyor.
Her yükleme çocuklar için 1 dolarlık bir katkı anlamına geliyor.
UNICEF’ten yapılan açıklamada, sosyal medyada önümüzdeki günlerde yapılacak yorumlarda #everyvoicecounts hastaginin kullanılması istendi. (YY)
Imagine girişimine buradan katılabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.