İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hrant Dink Davasında Bomba Gelişme !!!

Ermeni gazeteci  Hrant Dink öldürülmüştü.İşlenen cinayette ilginç bir gelişme yaşandı.Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme herkesi şaşırttı. Son zamanlarda meydana gelen ve daha kapsamlı bir soruşturma haline gelmekte olan Hrant Dink soruşturması ile alakalı çok önemli gelişmeler yaşanıldı. İstanbul da eskiden emniyet müdürü olarak görev yapmakta olan Celalettin Cerrah ismi de ifadeye çağırıldı flaş anlar yaşanıldı. İstanbul’da meydana gelen Ermeni Gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesi davasında dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

***
Ermeni gazeteci  Hrant Dink öldürülmüştü.İşlenen cinayette ilginç bir gelişme yaşantı.Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme herkesi şaşırttı.
Son zamanlarda meydana gelen ve daha kapsamlı bir soruşturma haline gelmekte olan Hrant Dink soruşturması ile alakalı çok önemli gelişmeler yaşanıldı. İstanbul da eskiden emniyet müdürü olarak görev yapmakta olan Celalettin Cerrah ismi de ifadeye çağırıldı flaş anlar yaşanıldı. İstanbul’da meydana gelen Ermeni Gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesi davasında dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah şüpheli sıfatıyla ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’nce yürütülen Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında, ‘Dink’in ölümünde ihmali olduğu’ öne sürülen kamu görevlilerinden dönemin İstanbul Emniyet Müdü… Cerrah ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verdi İstanbul eski Emniyet Müdürü ve şimdilerin valisi Celalettin Cerrah, Ermeni asıllı yazar Hrant Dİnk’in öldürülmesi olayı ile ilgili Emniyet’te şüpheli sıfatıyla ifade verdi. İstanbul’da meydana gelen Ermeni Gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesi davasında dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah şüpheli sıfatıyla ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’nce yürütülen Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında, ‘Dink’in ölümünde ihmali olduğu’ öne sürülen kamu görevlilerinden dönemin İstanbul Emniyet Müdü… Cerrah ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verdi İstanbul eski Emniyet Müdürü ve şimdilerin valisi Celalettin Cerrah, Ermeni asıllı yazar Hrant Dİnk’in öldürülmesi olayı ile ilgili Emniyet’te şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

Yorumlar kapatıldı.