İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye’yi Artin Agopyan mı yönetiyor?

Süleyman Çağlar
Büyük Birlik Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar ülke gündemiyle alakalı yazılı basın açıklaması yaptı… Ermeniler, Doğu illerinde Türkçe isimler kullanarak kimliklerini gizlemişlerdir. Kimliklerini gizleyen bu Ermeni çeteleri Türkiye’den öç almanın yollarını aradılar yıllarca. İşte bu amaçla 80’li yılların başlarında ismine pkk (partiye kerkeran Kürdistan) dedikleri bir örgüt kurdular. Örgütün başına ise Ankara hukuk fakültesinde okuyan asıl adı Artin agopyan olan Abdullah Öcalan’ı getirdiler. Artin Agopyan’a buldukları Türkçe isim ne kadar da manidar değil mi?Abdullah Öcalan.Ermenilerin öcünü Türklerden alacak olan kişi…Ve ne hazindir ki Türk milletinin üç dönem üst üste yetki verdiği akp hükümeti Ermenilerin öcünü almak isteyen bir örgüt ve onun lideriyle barış masasına oturuyor. Artin agopyan’ı kurtarıcı gibi gören zavallı yöneticilerimizin bin odalı saraylarından başını kaldırıp,gerçeklerle yüzleşmesi ve bu yanlışlıktan dönmeleri gerekmektedir. (Hezeyanın hududu yok. Faşistler işte bu. Değişmeyen ilkel kafa. HYETERT)

***
Büyük Birlik Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar ülke gündemiyle alakalı yazılı basın açıklaması yaptı.
Akp Hükümetinin sözde barış süreci olarak sürdürdüğü, gerçekte ise ihanet ve bölünme süreci olan, pkk ile başlatılan pazarlık süreci ne yazık ki ülkemizi karanlığa doğru sürüklemektedir.Yıllardır söyleye,söyleye dilimizde tüy bitti.Pkk Kürtlerin temsilcisi değildir.Mecliste ki hdp Kürtlerin temsilcisi değildir. Hdp pkk’nın siyasal kanadı,pkk ise küresel emperyalist güçlerin paçavrasıdır.
1914-1915’li yıllarda ülke içerisinde özellikle de Doğu Anadolu illerinde kargaşa, isyan ve anarşi çıkartarak katliam yapmaya başlayan ermeni çetelerinin ülke dışına sürülmesi yani tehcir edilmesi olayı vukuu bulmuştur.Bu tehcirden kurtulmak isteyen Ermeniler, Doğu illerinde Türkçe isimler kullanarak kimliklerini gizlemişlerdir. Kimliklerini gizleyen bu Ermeni çeteleri Türkiye’den öç almanın yollarını aradılar yıllarca. İşte bu amaçla 80’li yılların başlarında ismine pkk (partiye kerkeran Kürdistan) dedikleri bir örgüt kurdular.Örgütün başına ise Ankara hukuk fakültesinde okuyan asıl adı Artin agopyan olan Abdullah Öcalan’ı getirdiler. Artin Agopyan’a buldukları Türkçe isim ne kadar da manidar değil mi?Abdullah Öcalan.Ermenilerin öcünü Türklerden alacak olan kişi…Ve ne hazindir ki Türk milletinin üç dönem üst üste yetki verdiği akp hükümeti Ermenilerin öcünü almak isteyen bir örgüt ve onun lideriyle barış masasına oturuyor. Artin agopyan’ı kurtarıcı gibi gören zavallı yöneticilerimizin bin odalı saraylarından başını kaldırıp,gerçeklerle yüzleşmesi ve bu yanlışlıktan dönmeleri gerekmektedir.
1983 yılından beri ülkemize sürekli kan ve gözyaşı akıttıran Ermeni terör örgütü pkk,30-40 bine yakın vatandaşımızı katletti.Kundakta ki kürt bebekleri hurharca öldürdü.Birilerinin sayın diyerek nitelik atfettikleri Öcalan gerçekte bir bebek katilidir.Bu ülkede kürt ile türkmen’in,alevi ile sünni’nin arasına nifak tohumu ekti.
80’li yıllardan günümüze kadar pkk ile etkin mücadele edemeyen beceriksiz ve basiretsiz iktidarlarımız sayesinde pkk güçlendi. Pkk’nın lideri artin agopyan ise ülkeyi yönetir hale geldi.Mecliste pkk lehine yasalar çıkartıyor.Tutuklu pkk’lıların salıverilmesini sağlıyor.
Bütün bu anlattığım realiteler ortadayken beceriksiz Akp hükümeti Terörü barış süreciyle,PKK açılımıyla bitirebileceğini zannederek ülkeyi bölünmenin eşiğine getirdi.
Pkk’nın istediği bir yasa meclisten anında geçiyor. Pkk büyükşehir yasası istiyor ,hemen hazırlıyorlar. Pkk bedelli askerlik yasası istiyor anında hazırlıyorlar. Pkk’nın istekleri hükümet tarafından kabul görmez se özellikle doğu bölgelerinde sokak olayları çıkartarak ülkenin güvenliğini tehdit ediyorlar,sonra hükümeti yine dize getiriyorlar.Ne kadar acı bir durum değil mi?.Bu ülke bu ihaneti,dalaleti ve gafleti hak etmiyor.
Çözüm Süreci adı altında Türk-İslam dünyasının umudu olan ve Osmanlı bakiyesi Türkiye Cumhuriyeti Devletini, bölünmeye doğru sürükleyen Basiretsiz yöneticilerimizin derhal aklını başına alıp bu ihanet sürecine bir son vermesi gerekmektedir.Bu ihanet süreciyle birlikte doğu ve güney doğu Anadolu bölgesinde birçok il pkk’nın insafına ve kontrolüne bırakılmıştır. Bizzat pkk’nın kandilde ki yöneticileri hiç olmadığı kadar milis ve silah bakımından güçlendik demektedirler.Kandilde taş üstünde taş bırakmayacak güce ve imana sahip türk ordusunun, Akp gibi bir partinin yanlış terör politikaları neticesinde pusturulması bu ülkeye yapılmış en büyük ihanettir.
Pkk bölgede tüm il ve ilçelere yayıldı.Örgütsel sistematiğini kurdu.Halktan vergi topluyor.Esnaflar aylık vergilerini Maliye yerine Pkk’nın oluşturduğu vergi merkezlerine yatırıyorlar.Devletin atadığı valiler ,kaymakamlar kukla gibi.Örgüt kendi vali ve kaymakamlarını atamış.Mahkemeler kurup yargılamalar yapıyorlar. Pkk şehirde ki milislerine ve kendilerine destek veren halka 20 bin kalaşnikof dağıttı.Çok büyük bir isyana ve başkaldırıya hazırlanıyorlar. Türkiye’yi çok kötü günler bekliyor. Pkk’nın dogu illerinde silah dağıttığından yöneticilerimizin haberi var ama ses çıkartmıyorlar.Bu gidiş hayra alamet değil.Ülke bir iç savaşın eşiğine doğru hızla ilerliyor. Pkk hükümeti esir almıştır.İstedikleri yasal düzenlemeler yapılmaz ise ülkeyi karıştırmakla tehdit etmektedir. Akp ise sırf sokaklarda anarşi olmasın,güvenlik zafiyeti oluşmasın diye her isteği kabul etmektedir. Akp hükümeti de çözüm süreciyle beraber yaptığı yanlışlıkların farkındadır ama geriye dönüş yapamamaktadır.
Peki çözüm nedir?Çözüm çok basit.Ülkenin akp iktidarından derhal kurtulması gerekmektedir.Bu saatten sonra Akp’nin ülkenin yararına ve bölünmez bütünlüğüne dönük sağlıklı kararlar verebilmesi imkansızdır. Türkiye’nin geleceği,Türk-islam aleminin geleceği açısından Akp’den bir an evvel kurtulmamız lazım.Yoksa ABD,İsrail ve Batı ülkelerinin yıllardır besleyip büyüttüğü Ermeni terör örgütü pkk ülkemizin bölünmesine maşalık yapacaktır.
Bizler inanan insanlarız. Ümitvar olmak zorundayız.2015 seçimlerinde Ülkemizin bölünmez bütünlüğü oylanacaktır.Ülkedeki milliyetçi-maneviyatçı güçler Allahın izniyle 2015 seçimlerinde halkın Akp’ye olan bağımlılığının ve alternatifsizliğinin önüne geçecekler.2015 seçimleriyle beraber mecliste milliyetçi-maneviyatçı güçler iktidar olacak ve ülkenin bölünmesinin önüne geçeceklerdir. Artin agopyan’ın yağlı urganda sallanacağı günler yakındır Allahın izniyle.

Yorumlar kapatıldı.