İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sıradaki Algı Operasyonu 1915 Ermeni Açılım

Dr. Cabir Ertuğ 
Hiç endişe etmeyin, Kürt açılımdan sonra sıra  ” Ermeni açılımı” na geliyor. Eh, ne de olsa söz verildi ya. Bilmem KESİK diye bir şey duydunuz mu?Veya Fatih AKIN isimli Türko/Alman’ı duydunuz mu?  Sizi merak içinde bırakmayalım, da, söze girelim Fatih AKIN, son zamanda adından bahsedilen 3-5 film çevirmiş bir yönetmen.
İşte bu Türko/Alaman yönetmen 1915 senesi Ermeni katliamı diye bir film çevirmiş adı “KESİK ( CUT) “…Acaba diyorum, şu CUT   (KESİK ) filmi Türkiye’de Ermeni açılımı için yapılan bir algı operasyonun startı mı?

***
Hiç endişe etmeyin, Kürt açılımdan sonra sıra  ” Ermeni açılımı” na geliyor.
Eh, ne de olsa söz verildi ya. Bilmem KESİK diye bir şey duydunuz mu?
Veya Fatih AKIN isimli Türko/Alman’ı duydunuz mu?  Sizi merak içinde bırakmayalım, da, söze girelim Fatih AKIN, son zamanda adından bahsedilen 3-5 film çevirmiş bir yönetmen.
İşte bu Türko/Alaman yönetmen 1915 senesi Ermeni katliamı diye bir film çevirmiş adı “KESİK ( CUT) ”
İşte o film için verdiği röportajda ben 20 yaşlarında Ermeni katliamından haberdar oldum, fakat bu kafamda soru işareti bıraktı ” dedi. Ve devam ediyor, bu konuda çok kitap okudum, hatta karşıt görüşü, Katliamı reddedenleri bile okudum demiş Vay beee,, vayyyy.
Merak edilmekte Fatih AKIN bu filmi yapmak için Ermenilerden para aldı mı acaba?
Valla dilin kemiği yok ki, bende merak ediyorum 1915-2015, için Fatih AKIN da işin içinde mi acaba?
Fatih AKIN 1973 Hamburg doğumludur. Hamburg’da Udo Steinbach’ın başkanı olduğu ,” Orient İnstitüt ” diye bir STK var. Bu Orient Enstitüsü alman BND desteğinde çalışır.
İşte o Enstitüsü’nde çalışanlardan birisi de Taner AKÇAN, hani meşhuuuuur soykırım katliamcısı yazarı var ya hani İsveç vatandaşı olan, hani Amerika’da Ermenilerin misafiri olup eğitildiği iddia edilen, hani bir ara Türkiye’ye bazılarının misafiri olan, işte o Taner beyin de ders gördüğü Udo Steinbach’ın desteğini de almış olabilir mi Fatih Akın?
Acaba diyorum, şu CUT( KESİK ) filmi Türkiye’de Ermeni açılımı için yapılan bir algı operasyonun startı mı?

Yorumlar kapatıldı.