İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye’ye karşı şer ittifakı

Ramazan Alkan
“PKK sever” Türkiye düşmanı Ermeni, Rum, Kürt, Süryani, Yezidi ve Batılı akademisyenler Almanya himayesi altında ülkemize saldırdı. Terör örgütü PKK’nın paravan kuruluşlarından olan Avrupa Barış ve Demokrasi Meclisi (ABDEM)’nin Köln Üniversitesi’nde düzenlediği, “Soykırım, adalet ve yüzleşme; 1915’ten Şengal’e Soykırımlara Hayır” isimli konferansta Türkiye’ye ve ecdadımız Osmanlı’ya ağır hakaretler edildi ve soykırım iftiraları atıldı.

Türkiye düşmanları Almanya’nın himayesi altında bir araya gelerek sözde soykırımlar üzerinden ülkemize saldırdılar. Terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen Avrupa Barış ve Demokrasi Meclisi (ABDEM)’nin Köln Üniversitesi’nde düzenlediği, “Soykırım, adalet ve yüzleşme; 1915’ten Şengal’e Soykırımlara Hayır” isimli konferansta Türkiye’ye ve ecdadımız Osmanlı’ya ağır hakaretler edildi. 2 gün süren konferansın, 2015 yılında sözde Ermeni soykırımının yüzüncü yılına hazırlık olarak yapıldığı kaydedildi.
PKK SEVER SOYKIRIM KARŞITLARI
6–7 Aralık tarihleri arasında yapılan konferanslara çok sayıda “PKK sever” Ermeni, Rum, Kürt, Süryani, Yezidi ve Batılı akademisyenler katıldı. Konferansta yapılan oturumlarda Türkiye’nin Ermeni, Asuri-Süryani, Ezidi, Rum ve Kürtlere yönelik uyguladığı sözde soykırım ve katliamlar, tartışıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Av. Mahmut Şakar, Türkiye’nin soykırımcı bir ülke olduğu iftirasını attı. 2015 yılının Türkiye için zor geçeceğini belirten Şakar, “Ermeni, Süryani soykırımlarının 100. yılına giriyoruz. Bu Türkiye’nin önünde büyük bir sorun olarak duruyor” dedi.  “Tarih ve Hakikat“ adlı oturumda ise Ermeni Ara Sarafian, Türklerin Ermenileri yok etmek istediğini iddia etti. Sarafian, “Türk milliyetçileri soykırımı bir plan dâhilinde gerçekleştirdi. Amaçları bir halkı bir bütün olarak yok etmekti. Kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nde güya Osmanlı döneminde yapılan soykırımın hesabı sorulacaktı. Ancak iktidara gelen Kemalistler bu soykırımlara sistematik bir şekilde devam etti. Ve verilen hiç bir söz tutulmadı” diye konuştu. Asuri-Süryani Gabriele Yonan ise Türkiye tarihi soykırım ve katliamlarla dolu bir tarih olduğunu öne sürerek, Süryanilerin Türklerin egemenliği altında mutlu olmadıklarını, Kürtlerle ayrı bir devlet altında yaşamak istediğini söyledi. Yonan, şöyle konuştu: “Türkiye’de Süryani halkına yönelik yapılan soykırım ve katliamlar bilinmemektedir. Bu bilinçli olarak gizlendi. Bu planlı ve bilinçli bir politikadır. Süryaniler tarih boyunca Kürtler ve Ermenilerle birlikte barış içerisinde yaşamıştır. Bundan sonra da böyle yaşamak istiyor.”
EZİDİLERİ DE BİZ KATLETMİŞİZ!
Konferansın ikinci oturumunda ise sözde “Dersim, Maraş, Sivas, Alevi kültürel soykırımı ve Êzîdî soykırımı” ele alındı. “Araştırmacı” Mehmet Bayrak; Koçgiri, Zilan, Ağrı, Dersim, Maraş, Malatya, Sivas, Gazi katliamlarının tarihsel arka planına değinerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin son yüz yıllık tarihinin bir soykırım tarihi olduğu iftirasını attı. Yine başka bir sözde Araştırmacı-Yazar Aslan Kızılhan ise Ezidilere de Türklerin soykırım yaptığını ileri sürdü. Tarih boyunca Êzîdîlere hep başkası olmanın dayatıldığını vurgulayan Kızılhan, “Müslümanlık dayatıldı, bu dayatmaları kabul etmeyen Êzîdîler katliamdan geçirildi” diye konuştu.
SOYKIRIM KARŞITLARI PKK’YI GÖREMEDİ!
Bölücü terör örgütü PKK’nın Avrupa kanadı altında geçen yıl kurulan ABDEM’in organize ettiği konferansta Türkiye’ye karşı büyük bir düşmanlık örneği sergilendi. Konferansta, Osmanlı’nın ve Türkiye’nin soykırımcı olduğu iftirası atılarak, soykırıma uğrayan azınlıkların Türkiye’ye karşı birleşmesi istenildi. Türkiye’yi soykırımcılıkla suçlayanların, PKK’ya sempati duyması ve örgütün 40 yıl içerisinde 50 bin insanı katletmesini görmezden gelmeleri dikkat çekti.Konferansın Almanya’da yapılması da Türkiye düşmanlarının kimler tarafından himaye edildiğini bir kez daha ortaya çıkarttı. Öte yandan bu konferansın 2015 yılına hazırlık olduğu belirtiliyor.

Yorumlar kapatıldı.