İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ey Türkiye’yi bu AB’ye teslim edenler!

Hasan Demir
Avrupa Birliğine AKP, Türkiye’nin egemenliğini devretmiştir…“Müslüman Türk’ün” oyları ile Türk’ü Haçlı bayrağı altında toplamak olan AB serüveni için Kur’an’dan hangi ayeti delil olarak getirebilecekler? Hz. Muhammed(s.a.v.) Türkiye’nin yönetiminde olsaydı, böyle mi yapardı? Bugünleri 20 yıl önceden gören ve gerçek çıkış yolunu gösteren Haydar Baş’ın kıymetini…Türkiye’nin bir bölümü Ermenistan’a bir bölümü de Kürdistan adı altında Arz’ı Mev’ud olarak İsrail’e yamandıktan sonra mı uyanacaksın ey millet! (Bu da muhalif koalisyonunun sağ ucunun Avrupa Birliği görüşü. HYETERT)

***
Daha bir hafta önce…
Avrupa Birliği’nin Parlamentosu…
Türkiye’nin Kıbrıs Rum Yönetimi’nin tek taraflı ilan ettiği “münhasır ekonomik bölgesine” sismik araştırma gemisi göndermesini “yasadışı ve provokatif” olarak görüldüğünü belirtti ve Rum yönetiminin tek yanlı ilan ettiği “münhasır ekonomik bölgesi içi ve çevresindeki gemilerin derhal geri çekilmesi”ni talep etti.
AP bununla yetinmedi, bir de tehdit savurdu:
“Türkiye’nin tüm AB üyeleriyle ilişkilerini normalleştirmesinin önemine vurgu yapılarak, “bu tür eylemlerin devamının ve tekrarının katılım süreci dâhil Türkiye’nin AB ile ilişkilerini olumsuz etkileyecektir.”
Avrupa Parlamentosu bunu sadece Kıbrıs ve çevresinin tabii kaynakları konusunda değil, her zaman ve her konuda yapıyor…
Mesela 4 Eylül 2006’da AP Dışişleri Komisyonu 6 “hayır” oyuna karşı 52 “evet” oyu ile aşağıdaki kararı almıştı:
-Türkiye AB üyesi olmak istiyorsa Ermeni Soykırımını tanımalıdır.
– Ermeni soykırımını tanımak yetmez, “Pontuslu Rumlara ve Süryanilere soykırım yaptığını” da kabul etmelidir.
-Kıbrıs Rum Kesimi’nin Kıbrıs’ın tamamını temsil ettiğini kabul etmelidir…
Yine Kıbrıs konusunda 19 Eylül 2006’da…
-Türk Hükümetinden, özellikle Kıbrıs’tan işgalci askeri güçlerini geri çekmesini ister…
2000 yılının 2 Şubatı’nda:
-Türkiye, Kıbrıs Cumhuriyeti topraklarının yüzde 37’sini yasadışı bir biçimde işgal etmektedir…
Sözde Ermeni soykırımı bahsinde:
15.11.2000.
“Türkiye’nin Ermeni soykırımı yaptığını ilan eder ve Türk hükümetinin bunu kabul etmesini ister. Türkiye’nin bu olguyu reddetmesi durumunda Avrupa Birliği üyeliğinin kesin engeli olduğunu açıklar.”
PKK ve Öcalan için:
13.12.1995
-Türk hükümetine, PKK’ya ve diğer Kürt örgütlerine, Kürt konusuna şiddete dayanmayan siyasi bir çözüm bulmaları için ellerinden gelen tüm çabayı göstermeleri çağrıda bulunur.
Ve
18.01.1996
PKK başkanı tarafından tek taraflı olarak ateşkes ilân edilmesini memnuniyetle karşılar…
20.6.1996
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye’nin doğusunda son zamanlarda gerçekleştirdiği askeri operasyonlardan ve PKK tarafından 15 Aralık 1995 tarihinde ateşkes ilan edilmiş olmasına rağmen barışçıl çaba sağlama çabalarını reddetmesinden büyük kaygı duymaktadır.
22.07.1999
“Öcalan’a verilen cezayı lanetler!”
Ve daha onlarca karar…
Ege’deki sorunlar için:
15.02.1996
-Doğu Ege’de Kardak adası ile ilgili olarak Türkiye’nin provakatif askerî operasyonlarından kaygı duyulmaktadır.
Ve:
– Türkiye’nin AB’nin bir üye devleti olan Yunanistan’ın egemenlik haklarını tehlikeli bir biçimde ihlal etmesinden ve Ege’deki askerî gerginliğin artmasından ciddi biçimde kaygı duyulmaktadır. Yunanistan’ın sınırlarının aynı zamanda AB’nin dış sınırlarının bir parçası olduğunu vurgular…
Patrikhane konusunda:
24.10.1996
-Dünyanın her tarafındaki milyonlarca Ortodoks Hıristiyan için Konstantinopolis’teki patrikhanenin önemini göz önünde bulundurarak… Patrikhaneye doğrudan bağlı Heybeliada Ruhban Okulunun derhal yeniden açılması çağrısında bulunur…
Daha neler, neler…
Kıbrıs ve çevresindeki petrol ve doğalgaz zenginliklerinin Rumların paktı olduğunu bir hafta önce öfke ve aba altından sopa ile Türkiye’nin yüzüne söyleyen işte bu Avrupa Birliğine AKP, Türkiye’nin egemenliğini devretmiştir…
“Müslüman Türk’ün” oyları ile Türk’ü Haçlı bayrağı altında toplamak olan AB serüveni için Kur’an’dan hangi ayeti delil olarak getirebilecekler?
Hz. Muhammed(s.a.v.) Türkiye’nin yönetiminde olsaydı, böyle mi yapardı?
Bugünleri 20 yıl önceden gören ve gerçek çıkış yolunu gösteren Haydar Baş’ın kıymetini…
Türkiye’nin bir bölümü Ermenistan’a bir bölümü de Kürdistan adı altında Arz’ı Mev’ud olarak İsrail’e yamandıktan sonra mı uyanacaksın ey millet!

http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12011644/ey-turkiye-yi-bu-ab-ye-teslim-edenler/hasan-demir

Yorumlar kapatıldı.