İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Seyran Ohanyan: Yanıtımız biraz asimtrik olacak

Bakan açıklamasında ″Bu tatbikatların tek müşkülâtı vurulan helikopterdi. Ermenistan ve Dağlık Karabağ yönetimi tatbikatlara ilişkin duyuruda bulunmuşlardı ve Azerbaycan’ın işlemleri  onun gerçek çehresini ortaya koydu, çünkü onlar varolan tüm normları kabaca ihlal ettiler. Bizim için acı bir olay gerçekleşmiştir, kendileri tarafından küstah işlemler gerçekleştirilmiştir; yanıtımız biraz asimetrik olacaktır″ dedi.

***
Azerbaycan her zaman olduğu gibi varolan tüm normları kabaca ihlâl ederek gerçek yüzünü ortaya koydu. Beyanat bugün 14 Kasım’da Karabağ’da devam eden «Birliktelik-2014» Tatbikatları esnasında, 12 Kasım’da Karabağ-Azerbaycan tarafsız bölgesinde düşürülen Ermeni helikopterine değinen Ermenistan Savunma bakanı Seyran Ohanyan’dan geldi (Fotoröortaj).
Bakan açıklamasında ″Bu tatbikatların tek müşkülâtı vurulan helikopterdi. Ermenistan ve Dağlık Karabağ yönetimi tatbikatlara ilişkin duyuruda bulunmuşlardı ve Azerbaycan’ın işlemleri  onun gerçek çehresini ortaya koydu, çünkü onlar varolan tüm normları kabaca ihlal ettiler. Bizim için acı bir olay gerçekleşmiştir, kendileri tarafından küstah işlemler gerçekleştirilmiştir; yanıtımız biraz asimetrik olacaktır″ dedi.
Bakan Ohanyan, vakanın sürmekte olan tatbikatlar üzerinde hiçbir şekilde etkili olmadığını kaydetti.
6 Kasım’da başlayan tatbikatların yarın 15 Kasım’da sona ereceğini kaydedelim.
Fotoğraf: Arsen Sarkisyan/NEWS.am
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.