İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ASİMDER’DEN Etyen Mahçupyan’a Tepki

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Sözde Ermeni soykırımını tanıyan ve her köşe yazısında Türk halkını özür dilemeye davet eden, Türk milletini her yazısında sözde Ermeni soykırımı yaptığını yazıp gündeme taşıyan ve AGOS denen gazetede yazarlık yapmış ve ‘devlet içinde devlet kuruyorlar, hükümeti devirecekler’ denen paralel yapının gazetesinde köşe yazarlığı yapmış olan Ermeni asıllı Etyen Mahçupyan’ın Başbakan Başdanışmanlık görevine getirilmesi üzücü ve endişe vericidir. (Yakında palyaçolar ve parazitle ile onların destekçisi yazar ve akademisyenler de ASİMDER’in yanında yer alırlarsa şaşılmaz. HYETERT)
***
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ermeni asıllı Türk vatandaşı Etyen Mahçupyan’ın Başbakan Başdanışmanlığı’na getirilmesine tepki gösterdi.
ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Sözde Ermeni soykırımını tanıyan ve her köşe yazısında Türk halkını özür dilemeye davet eden, Türk milletini her yazısında sözde Ermeni soykırımı yaptığını yazıp gündeme taşıyan ve AGOS denen gazetede yazarlık yapmış ve ‘devlet içinde devlet kuruyorlar, hükümeti devirecekler’ denen paralel yapının gazetesinde köşe yazarlığı yapmış olan Ermeni asıllı Etyen Mahçupyan’ın Başbakan Başdanışmanlık görevine getirilmesi üzücü ve endişe vericidir. ‘Tarih tekerrürden ibarettir, eğer ders alırsan tekerrür etmezdi’ der M. Akif Ersoy. Osmanlı döneminde Milleti Sadıka denen Ermeniler, Maliye ve Dışişleri bakanlıklarına, valilik görevlerine getirildi. Güvenilen Ermenilerin Osmanlı zayıf düşüp parçalanmaya başlayınca Rusların ve Avrupa’nın oyununa gelip isyan ederek onlara güvenen Osmanlıyı ve Türkleri arkadan vurup katlettiler. Sözde Ermeni soykırımının 100. yılına yaklaştığımız bugünlerde Ermeni asıllı bir vatandaşımızı böyle önemli göreve getirmek belki siyasi bir manevra olarak düşünülse de bu görevlendirme Ermeni lobisini daha da güçlü hissetmelerini sağlayacaktır. Türkiye’de Ermeni lobisine hizmet eden sivil toplum kuruluşlarının daha da ayaklarının yer almasını sağlayacaktır. Yıllardır tepki gösterip mücadele ettiğiniz paralel dediğiniz düşünceye hizmet etmiş onların gazetelerinde kalemşorluk yapmış bir insanın bu göreve getirilmesi, bu konuda ki mücadeleyle tezat bir düşünce olmuyor mu? Sayın Başbakanımız ve hükümet yetkilileri bu alınan görevlendirme kararından vazgeçer, Ermeni terör örgütü ASALA’nın şehit ettiği diplomatlarımızın ve Ermeni çetelerinin katlettiği atalarımızın kemiklerini sızlatmazlar. Bu görevlendirme şehit diplomatlarımızın ailelerini ve bizleri derinden üzmüştür. Sayın Başbakanımıza sesleniyoruz, kaş yapayım derken göz çıkartmayalım” şeklinde konuştu.

Yorumlar kapatıldı.