İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ATAA, TADF ve FTAA’dan Ortak Konferans

Turkishny.com
Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA), Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) ve Florida Türk Amerikan Derneği (FTAA), 18 Ekim’de Florida Türk Evi’nde ‘ABD’de Türk Amerikan Mirasının Muhafazası” başlıklı bir konferans tertipleyecek. Açılış konuşmalarını FTAA Başkan Yardımcısı Seda Aktaş ve ATAA Başkan Yardımcısı Ceren Sayan’ın yapacakları programda ATAA Mütevelli Heyeti Üyesi, Avukat Günay Evinch “Geçmişi, Şimdiki Hali ve Geleceği ile Ermeni Meselesi” başlıklı bir konuşma yapacak. 

Evinch’in konuşmasını Profesör Christopher Gunn’ın Türk Ermeni Anlaşmazlığı başlıklı sunumu takip edecek. Konferansın devamında ATAA Başkanı Mehmet Toy ve ATAA İcra Direktörü Lale Iskarpatyoti, ATAA’nın gelecek planlarına ilişkin bir konuşma yapacaklar. Bunun ardından TADF Temsilcisi Atlı Botas, TADF’nin gelecek planlarını açıklayacak. Konferansın son bölümünde ise açık sohbet ve ileri dönemde atılabilecek adımların tartışılacağı bir oturum gerçekleştirilecek.
Tarih: 18 Ekim 2014
Saat: 12:00 – 5:00 PM
RSVP: 14 Ekim’e kadar events@ataa.org
Adres: FLORİDA TÜRK EVİ
FLORIDA TURKISH CENTER
3020 NE 32nd Ave. Suite 123
Fort Lauderdale, FL 33308 (map)
NEXT >
TurkishPAC’ten Jay Karahan’a Kampanya Desteği PDF    Print    E-mail
Wednesday, 08 October 2014 14:29
 Turkishny.com
Türk Amerikan Siyasi Eylem Komitesi (TurkishPAC), ABD’nin ilk ve tek Türk asıllı hakimi Jay Karahan’ın yeniden seçilmesi için başlattığı kampanyada toplanan 5000 Dolarlık çeki Houston’da düzenlenen bir törenle Karahan’a takdim etti.
ABD’de seçimle göreve gelen en yüksek mevkili Türk Amerikan memuru olan Karahan aynı göreve dördüncü defa seçilmek için aday oldu.
ABD’de seçimle göreve gelen en yüksek mevkili Türk Amerikan memur olan ve 2014’te Türk Amerikan toplumundan tek aday olan Karahan’ın tekrar seçilmek için yarışacağı seçimler, 4 Kasım’da yapılacak.
1 Şubat 2003’ten beri 8 No’lu (Houston,Texas) Ceza Mahkemesinde Mahkeme Heyet Başkanlığı yapan Yargıç Jay (Ceyhun) Karahan, ilk defa 2002’de hakim olarak seçilmiş, 2006 ve 2010’da da tekrar seçilmişti. Yargıç Karahan, Houston Polis Amirliği Birliği (PAC, http://judgejaykarahan.com) tarafından da resmi olarak desteklenlenmişti.
Türk Amerikan Toplumu Üyeleri Karahan’ı Nasıl Destekleyebilir?
Houstan’daki TurkishPAC Yargıç Karahan’ın seçilmesini destekliyor. Türk Amerikan toplumu üyelerinden TurkishPAC’a giden maximum 5,000 dolarlık bağışlar da Yargıç Karahan’ın kampanyasına yönlendirilecek.
TurkishPAC’a Nasıl Katkıda Bulunur?
1)   TurkishPAC’a ödenecek bir çek yolllayın
Turkish American Political Committee
2726 Bissonnet St., #240-133
Houston, TX 77005
2)   İnternetten TurkishPAC’a katkıda bulunun.

Yorumlar kapatıldı.