İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Talat Paşa Komitesi harekete geçti!

Yunanistan Meclisinde kabul edilen sözde Ermeni soykırımı yasasına karşı Talat Paşa komitesi harekete geçti. Komite’den yapılan açıklama da “soykırım yalanını yüzünüze haykırmak için Yunanistan’a geliyoruz” denildi. (İnkar yasası karşıtı, günün adamı, paralelin gülü bizim aslanları da yanlarına alsınlar da tam olsun. Yunanistan eminim çok korkacaktır. HYETERT)

 Yunanistan Meclisinde kabul edilen sözde Ermeni Soykırımı yasasına karşı AİHM zaferini Türkiye’ye kazandıran Talat Paşa komitesi harekete geçti.
Talat Paşa Komitesi Başkanı Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, “Yasanın İzmir’in Yunan işgalinden kurtulduğu gün kabul edildiğini belirtti. Pekin, AİHM’in Perinçek davası kararını örnek gösterdi, “parlamentodan alınan bu karar hukuksuzdur” dedi.Talat Paşa Komitersi Başkanı, Yunanistan’ı kınadı , “yasanın geçersizliğini ortaya koymak için Yunanistan’a geliyoruz’’ dedi.
Dışişleri Bakanlığının ve meclisin bu olay karşısında sessiz kalmasını eleştiren Pekin, “bu görevi Devletin yapması gerekli” dedi.

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/talat-pasa-komitesi-harekete-gecti-h36902.html

Yorumlar kapatıldı.