İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DurDe Platformu Ermeni Soykırımı’nın 100’üncü yılına ilişkin çalışmalarını hızlandırıyor

Ermeni Soykırımı 100’ün Yıldönümü Sembolü Ermeni Soykırımı’na ilişkin kurulduğu günden bu yana çalışma yürüten DurDe Platformu, önümüzdeki dönem bu çalışmalarını hızlandırarak ve yoğunlaştırarak sürdürecek… Bu amaçla, 18 Eylül, Perşembe günü Cezayir Restaurant’ta bir toplantı düzenliyoruz. Toplantının amacı, aktivistler olarak önümüzdeki dönem faaliyete ilişkin fikir alışverişinde bulunmak ve önerileri toplamak…. Tarih: 18 Eylül 2014, Perşembe

Saat: 19.00. Yer: Cezayir. Adres: Hayriye Caddesi 12, Galatasaray – Beyoğlu, İstanbul (Cezayir Galatasaray Lisesi’nin arkasındaki sokakta bulunmaktadır)

***

Ermeni Soykırımı 100’ün Yıldönümü Sembolü Ermeni Soykırımı’na ilişkin kurulduğu günden bu yana çalışma yürüten DurDe Platformu, önümüzdeki dönem bu çalışmalarını hızlandırarak ve yoğunlaştırarak sürdürecek. Platformun bu alandaki faaliyetleri, 2015 yılı boyunca çeşitli etkinlikler, kampanyalar, konferans, seminerler ve yayınlar şeklinde genişletilecek. Çalışmaların önemli bir kısmının üniversitelerde örgütlenmesi planlanıyor. Bu çerçevede, Ermeni Diyasporası ve Ermenistan’daki sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerin geliştirilmesi öncelikli hedefler arasında.
Bu amaçla, 18 Eylül, Perşembe günü Cezayir Restaurant’ta bir toplantı düzenliyoruz. Toplantının amacı, aktivistler olarak önümüzdeki dönem faaliyete ilişkin fikir alışverişinde bulunmak ve önerileri toplamak.
Toplantı ilgi duyan herkesin katılımına açıktır.
DurDe Platformu
Tarih: 18 Eylül 2014, Perşembe
Saat: 19.00
Yer: Cezayir
Adres: Hayriye Caddesi 12, Galatasaray – Beyoğlu, İstanbul (Cezayir Galatasaray Lisesi’nin arkasındaki sokakta bulunmaktadır)

http://www.durde.org/2014/09/durde-platformu-ermeni-soykiriminin-100uncu-yilina-iliskin-calismalarini-hizlandiriyor/

Yorumlar kapatıldı.