İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İnkarcılığa karşı mücadele yeni soykırımlar önündeki kapıyı kapatır

Ermenistan Millet Meclisi Bşk. yard. ve Ermenistan-Yunanistan Milletvekili Dostluk Grubu Bşk. Eduard Şarmazanov, Yunan milletvekillerinin adımını Ermenistan’da oldukça takdir ettiklerini belirtti, bunu sadece Ermeni ve Yunan halklarına değil, tüm insanlık ve medeniyete bir hizmet olarak nitelendirdi. Ermenistan Millet Meclisi Bşk. yard., inkarcılığa karşı mücadelenin yeni soykırımlar önündeki kapıyı kapatacağının altını çizdi. Apostolos Kaklamanis, Şarmazanov’a samimi sözleri için teşekkür etti. İlerde de Ermeni-Yunan ilişkilerinin pekişmesi ve sıkılaşmasına katkıda bulunmaya hazır olduğunu ifade etti.

***
Ermenistan Millet Meclisi Bşk. yard. ve Ermenistan-Yunanistan Milletvekili Dostluk Grubu Bşk. Eduard Şarmazanov 10 Eylül’de Yunanistan-Ermenistan Milletvekili Dostluk Grubu Bşk. Apostolos Kaklamanis’le telefon görüşmesinde bulundu.
Şarmazanv, Yunan çalışma arkadaşına geçtiğimiz gün kabul edilen Ermeni Soykırımının inkarını cezalandıran tasarı lehine oy verilmesinden ötürü teşekkürünü ifade etti. Yunanistan-Ermenistan Milletvekili Dostluk Grubu Bşk.’na, tasarıya kabul oyu veren tüm Meclis üyelerine teşekkürünün aktarılmasını rica etti.
Şarmazanov, Yunan milletvekillerinin adımını Ermenistan’da oldukça takdir ettiklerini belirtti, bunu sadece Ermeni ve Yunan halklarına değil, tüm insanlık ve medeniyete bir hizmet olarak nitelendirdi. Ermenistan Millet Meclisi Bşk. yard., inkarcılığa karşı mücadelenin yeni soykırımlar önündeki kapıyı kapatacağının altını çizdi.
Apostolos Kaklamanis, Şarmazanov’a samimi sözleri için teşekkür etti. İlerde de Ermeni-Yunan ilişkilerinin pekişmesi ve sıkılaşmasına katkıda bulunmaya hazır olduğunu ifade etti.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

http://news.am/tur/news/228169.html

Yorumlar kapatıldı.