İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan Bilgi Gününü kutladı

Ermenistan cumhurbaşkanı 1 Eylül Bilgi Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.  “Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve ebeveynler, Sevgili yüksek öğretim öğrencileri ve öğretim üyeleri, Bilgi Günü ve yeni öğretim yılının başlaması vesilesiyle sizleri kutluyorum. Kültür ve öğrenim, halkımızın asırlık seyrinin kimlik kartına dönüşmüştür. En zorlu koşullarda bile Ermeniler  bilim ve kültürel ilerlemeden vaz geçmemiş ve bölgede eğitimi en çok sevelerden biri olmuştur. Ermeni halkının Tanrı vergisi  ilerici gelenekleri sayesinde nitel olarak yeni bir düzeye ulaştık. Eğitim kalitesinin iyileştirilmesi devletimizin önemli önceliklerinden biridir. (Ermenistan da 1 Eylül’ü Bilim Günü olarak kutluyor. HYETERT)

 Ülkemizin başarıları uluslararası okul olimpiyatlarında öğrencilerimizin kaydettiği galibiyetler sayesinde dikkat çekmektedir. Ancak bunlar sadece oldukça zorlu ve taşlı yolun başlangıcıdır, bunun aşılması hepimizin ısrarlı çabalarının harmanlanmasıyla mümkündür.
Tüm öğretmen ve öğretim üyelerine, tüm öğrenci ve yükseköğretim öğrencilerine  yeni öğretim yılında başarılar diliyorum. Öğrenim kurumlarının eşiğini ilk kez geçenleri özellikle kutluyorum. Bu öğretim yılı verimli olsun, zira tüm öğrencilerimiz sadece kendi yaşamlarını değil, aynı zamanda  Ermenistan’ın geleceğinin güçlü temellerini de atmaktalar.».
Ermenistandan haberler – NEWS.am

http://news.am/tur/news/226518.html

Yorumlar kapatıldı.