İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Diyarbakır’da Holokost, önyargılar ve ayrımcılık hakkında seminer

Sosyal Değişim Derneği, Anne Frank House ve ABD Holocaust Memorial Museum işbirliği ile 27 ve 28 Eylül 2014 tarihlerinde Diyarbakır Sümerpark Ortak Yaşam Alanı, Çocuk Destek Merkezi sergi ve eğitim salonunda gerçekleştirilecek olan bu eğitim seminerleri, Anne Frank’ın insanlığa bıraktığı mirası kullanarak, toplumda temel insan hakları bilincinin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Seminer hakkında: Katılımcılara, tarihte ayrımcılık, Holokost (soykırım) ve önyargıların nelere yol açabileceği konusunda, ulusal ve uluslararası düzeyde geliştirilmiş yeni eğitim teknikleri tanıtılacaktır. Geçmişteki ayrımcılıklar gözden geçirilerek, günümüz toplumlarında ayrımcılık ve önyargının oluşumu ve bunun sonuçları ele alınacaktır. Aktif katılım içeren seminerde, katılımcılar karşılıklı etkileşimle çalışmalar gerçekleştirecek ve ileride kendi çalışmalarında kullanabilecekleri materyaller sağlanacaktır.
» Ayrıntılı bilgi için: http://goo.gl/FpeMGU
» Seminer programını indirmek için tıklayın http://www.sosyaldegisim.org/wp-content/uploads/2014/08/Diyarbak%C4%B1r-Program-27-ve-28-Eyl%C3%BCl-2014.pdf
 [Adobe Acrobat – PDF formatında, 183 KB]
Detaylı bilgi için: Gonca Şahin
E-posta: gonca.sahin@sosyaldegisim.org
Bu proje Hollanda Kraliyeti Matra Fonu tarafından finanse edilmektedir.
++
Sosyal Değişim Derneği
++
» Bize mesaj yollamak için tıklayın
» Listeden ayrılmak için nefretsuclari-unsubscribe@lists.riseup.net adresine bir mail at

ınız

Yorumlar kapatıldı.