İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azerbaycanlı hackerler işgal altında bulunan sözde “cumhuriyyet”e siber saldırı yaptılar

Söz konusu sitelerde hacker grubu tarafından hazırlanan özel fotoğraf yerleştirildi. Fotoda son günlerde Azarbaycan ve Ermenistan ordularının temas hattında şehit olan Azerbaycan askerlerinin isimleri ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’a hitaben şu cümleler yer aldı: “Ey Sarkisyan! Bugün Ermeni sobatajcılar kahraman askerimizin önünde diz çöktü. Az kaldı, sende diz çökeceksin Ali Baş Komandanımın, askerimin, subayımın, Azerbaycan Halkının önünde”. (Hackerlik denen korsanlığı da kahramanlık saydınız ya ne diyelim. HYETERT)

***
Azerbaycan’ın “Anti-armenia Team” hacker grubu 13 Ağustos gecesi bölücü “Dağlık Karabağ cumhuriyeti” ne karşı siber saldırısı sonucunda sitelere şu fotoğraf yerleştirildi
Azerbaycan’ın “Anti-armenia Team” hacker grubu 13 Ağustos gecesi  bölücü “Dağlık Karabağ cumhuriyeti” ne karşı siber saldırı gerçekleştirdi.
Saldırı sonucu sözde kurumun bazı bakanlıklarının resmi sitesi sıradan çıkarıldı.
Söz konusu sitelerde hacker grubu tarafından hazırlanan özel fotoğraf yerleştirildi. Fotoda son günlerde Azerbaycan ve Ermenistan ordularının temas hattında şehit olan Azerbaycan askerlerinin isimleri ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’a hitaben şu cümleler yer aldı:
“Ey Sarkisyan!
Bugün Ermeni sobatajcılar kahraman askerimizin önünde diz çöktü. Az kaldı, sende diz çökeceksin Ali Baş Komandanımın, askerimin, subayımın, Azerbaycan Halkının önünde”.
Bu arada, sıradan çıkarılmış sitelerde Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Marşı seslendiriliyor.
Sıradan çıkarılmış siteler:
http://moh.nkr.am/ (Sözde rejimin sağlık bakanlığı)
http://mnp.nkr.am/ (Sözde rejimin ekoloji ve tabii kaynaklar bakanlığı)
http://kashaman.moh.nkr.am/ (Sözde rejimin ekoloji ve tabii kaynaklar bakanlığı)
İzolyason yapılmış siteler:
http://www.zone-h.org/mirror/id/22777316
http://www.zone-h.org/mirror/id/22777315
http://www.zone-h.org/mirror/id/22777317
Bu arada, aynı grubun hackerl?ri tarafından birkaç gün önce de Ermenistan Cumhurbaşkanı’nın resmi sitesi (president.am) başta olmak üzere, ermeni devletinin bir çok  siteleri dağıtılmıştı.

http://blog.milliyet.com.tr/Azerbaycanli_hackerler_isgal_altinda_bulunan_sozde_%E2%80%9Ccumhuriyyet%E2%80%9De_siber_saldi___/Blog/?BlogNo=470525&ref=milliyet_anasayfa

Yorumlar kapatıldı.