İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tescilli eski kilise binasının Malkara Belediyesi’ne satışı gerçekleştirildi

Tescilli eski kilise binasının Malkara Belediyesi’ne satışı, 11 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 12.30’da Belediye Başkanlık Makamında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Fethi Özver arasında atılan imzalar ile gerçekleştirildi. Malkara Belediyesi, Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nden Gazibey Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi, Ağırbağ Çeşme Mevkii, pafta: 23, ada: 188, parsel: 11’de bulunan 1.143,00 m² alana sahip tescilli eski kilise binasını restore yapmak amacıyla satın alma işlemlerini tamamladı ve yapılan törenle tapu Malkara Belediyesi’ne teslim edildi.

Gerçekleştirilen imza törenine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu, Cem Özkan ile Ersan Tepe, S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Göksu ve S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü İlhan Engin katıldı.
Atılan imzaların ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkaramızda bulunan eski kiliseleri Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nden alıp Malkara Belediye’si adına tapuda tescilini yaptırdık. Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ne teşekkür ediyoruz. Onları Malkaramıza yeni değerler olarak restore edip kazandırmak niyetindeyiz. İnşallah başarılı oluruz. Bundan sonra da her adımımızda Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni yanımızda görmek istiyoruz. Restore edildikten sonra farklı amaçlar için kullanacağız. Toplantı salonu, yapısına uygun kültür merkezleri veya sergi salonu olabilir” dedi.

Yorumlar kapatıldı.