İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erdoğan’dan ‘Ermeni’ Açıklaması

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini bugün Konya’da yaptı. Erdoğan, tepki çeken “Affedersiniz Ermeni” sözlerine açıklık getirdi. Erdoğan, “Azınlıklar hangi dinden, hangi inançtan olursa olsun, Ermeni, Rum, Ezidi, Süryani kim olursa olsun onlar da bu ülkenin eşit vatandaşlarıdır ve bizim güvencemiz altındadır. Kimse dilinden dolayı aşağılanamaz” dedi. Bir televizyon programında, cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim için çıktı bir tanesi Gürcüdür dedi; hatta çıktı bir tanesi afedersiniz çok daha çirkin şeylerle Ermeni dedi, ben Türk’üm” demiş ve büyük tepki çekmişti.

*** 
AK Parti’ye desteğiyle bilinen Akşam gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan ve liberal isimler, Başbakan Erdoğan’ın o sözleri için düzelme istemişti. Başbakan Erdoğan, Konya’dan Etyen Mahçupyan’a da yanıt vermiş oldu.
KİMSE DİLİNDEN DOLAYI AŞIĞILANAMAZ
Erdoğan, “Azınlıklar hangi dinden, hangi inançtan olursa olsun, Ermeni, Rum, Ezidi, Süryani kim olursa olsun onlar da bu ülkenin eşit vatandaşlarıdır ve bizim güvencemiz altındadır. Kimse dilinden dolayı aşağılanamaz” dedi.
Bir televizyon programında, cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim için çıktı bir tanesi Gürcüdür dedi; hatta çıktı bir tanesi afedersiniz çok daha çirkin şeylerle Ermeni dedi, ben Türk’üm” demiş ve büyük tepki çekmişti.
ETYEN MAHÇUPYAN’DAN ERDOĞAN’A ERMENİ TEPKİSİ (TIKLA-OKU)
http://www.internethaber.com/etyen-mahcupyandan-erdogana-ermeni-tepkisi-708243h.htm
YALÇIN AKDOĞAN’DAN ERMENİ YAZARALA ÖVGÜ (TIKLA-OKU)
http://www.internethaber.com/basdanisman-ak-partili-ermeni-yazarlara-sarildi-708249h.htm
43061.20140809164730.jpg
http://www.internethaber.com/erdogandan-yeni-ermeni-aciklamasi-708660h.htm

Yorumlar kapatıldı.