İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Soykırım yalanı Türkiye’de gösterilemez

Salim Kurşun / Ankara –  Bölücü terör örgütü PKK yanlısı açıklamaları ile bilinen ve şimdilerde sözde Ermeni ‘soykırımını’ konu alan filmiyle gündemde olan Alman vatandaşı yönetmen Fatih Akın’a tepkiler devam ediyor.Sözde ‘soykırımdan’ kurtulan ve iki kızını arayan bir adamın hikâyesinin anlatıldığı ‘The Cut’ isimli filmi üzerine ilk söyleşisini AGOS gazetesine veren ve filminin Türkiye’de de gösterilmesini umduğunu söyleyen Akın’a tepki gösteren Ötüken dergisinin twitter hesabından yapılan açıklamada, “Agos gazetesini, Ermeni faşistleri, sözde aydınları açık şekilde tehdit ediyoruz. O film Türkiye’de tek bir sinemada yayınlanmayacak” denildi.

***
Sözde ‘soykırımdan’ kurtulan bir adamın hikâyesinin anlatıldığı ‘The Cut’ isimli filmin Türkiye’de de gösterilmesini umduğunu söyleyen Alman vatandaşı yönetmen Fatih Akın büyük tepki çekti. Filmin, 2015 yılı öncesinde sözde Ermeni ‘soykırım’ yalanının Türkiye’ye kabul ettirilebilmesi için planlanan senaryonun ilk ayağı olduğu belirtiliyor.
Soykırım yalanı Türkiye’de gösterilemez
  
Salim Kurşun / Ankara –  Bölücü terör örgütü PKK yanlısı açıklamaları ile bilinen ve şimdilerde sözde Ermeni ‘soykırımını’ konu alan filmiyle gündemde olan Alman vatandaşı yönetmen Fatih Akın’a tepkiler devam ediyor.
Sözde ‘soykırımdan’ kurtulan ve iki kızını arayan bir adamın hikâyesinin anlatıldığı ‘The Cut’ isimli filmi üzerine ilk söyleşisini AGOS gazetesine veren ve filminin Türkiye’de de gösterilmesini umduğunu söyleyen Akın’a tepki gösteren Ötüken dergisinin twitter hesabından yapılan açıklamada, “Agos gazetesini, Ermeni faşistleri, sözde aydınları açık şekilde tehdit ediyoruz. O film Türkiye’de tek bir sinemada yayınlanmayacak” denildi.
“THE CUT’ 2015 SENARYOSUNUN İLK AYAĞI”
Fatih Akın’ın ‘The Cut’ filminin, 2015 yılı öncesinde sözde Ermeni ‘soykırım’ yalanının Türkiye’ye kabul ettirilebilmesi için planlanan senaryonun ilk ayağı olduğu öne sürülen Ötüken dergisinin açıklamasına, Türkçü Turancılar Derneği, Genç Atsızlar grubu, Dokuz Tuğ dergisi gibi çevrelerden de destek geldi.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/soykirim-yalani-turkiyede-gosterilemez-25801.html

Yorumlar kapatıldı.