İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erdoğan: Affedersiniz çok daha çirkin şeylerle Ermeni diyen oldu

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, “Benim için neler söylediler, çıktı bir tanesi Gürcüdür diyen oldu, affedersiniz çıktı bir tanesi çok daha çirkin şeylerle, Ermeni diyen oldu.Ben dedemden de hepsinde de öğrendiğim şey ben Türküm.” ifadesini kullandı. (Çirkin şeylerin ne olduğu söylenmeyince yanlış anlaşılmaya çok müsait. Çirkin şeyler belli ya Ermeni dölü ya da daha fazlası Ermeni p..i HYETERT)

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star TV’nin ortak yayınında ‘Adaylar Konuşuyor’ da Oğuz Haksever’in sorularını yanıtladı.
Erdoğan canlı yayınlanan programda bir mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a “Kılıçdaroğlu sen Alevi’sin ben Sünni. Bunu söyle. Demirtaş sen de Zazasın. Bunu söylemekten korkma.” sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:
“Benim için neler söylediler, çıktı bir tanesi Gürcüdür diyen oldu, affedersiniz çıktı bir tanesi çok daha çirkin şeylerle, Ermeni diyen oldu. Ben dedemden de hepsinde de öğrendiğim şey ben Türküm. Eline kalem alan istediği gibi yazıyor.”
Erdoğan daha önce de 11 Haziran 2011′de genel seçim öncesinde yine NTV’de kendisi ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili çok sayıda kitap bulunduğunu da ifade ederek, “Bu kitaplar içerisinde ne Yahudiliğimiz, ne Ermeniliğimiz ne affedersiniz Rumluğumuz hiçbir şeyimiz kalmadı. Düşünebiliyor musunuz? Adam şu anda içerden cayır cayır kitap yazıyor. Ne yapacaksınız bu adamları? Tek yolu var, yargı. Başka yolunuz var mı?” demişti.
Erdoğan geçmişte yaptığı bir konuşmada Kılıçdaroğlu için “Biliyorsunuz kendisi Alevi” demiş, mitingde kendisini dinleyen kalabalık da yuhalamıştı.
http://www.imctv.com.tr/2014/08/06/erdogan-affedersiniz-cok-daha-cirkin-seylerle-ermeni-diyen-oldu/

Yorumlar kapatıldı.